صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۵۳۷۵۰۰
تاریخ انتشار : ۲۲ مهر ۱۳۹۵ - ۱۳:۵۳

گروه بين‌الملل: ممنون حسين، رئيس‌جمهور پاكستان بر ضرورت تبعيت از امام حسين (ع) به منظور وحدت مسلمانان و مقابله با افراط‌گري و تجاوزات خارجی تأكيد كرد.

به گزارش خبرگزاري بين‌المللي قرآن (ايكنا) به نقل از پايگاه خبري شبكه تلويزيوني «Geo Pakistan»، ممنون حسين ديروز در سالروز شهادت امام حسين(ع) گفت: يكي از اهداف مهم جانفشاني امام حسين (ع) نجات مسلمانان از نفاق و اتحاد آنان بود.

وي گفت: امروز ما در سايه اين جانفشاني بزرگ مي‌توانيم با تهديدهاي افراط گرايي و تجاوزات خارجي مقابله كنيم.

ممنون حسين افزود: روز عاشورا فقط مختص تاريخ اسلام نيست بلكه متعلق به تاريخ بشريت است كه در آن نوه حضرت محمد(ص) و خانواده‌اش براي هدفي متعالي جان خود را فدا كردند.

وي گفت: اين روز بزرگ به ما يادآوري مي‌كند كه وقتي ارزش‌هاي جهاني اسلام ناديده گرفته می‌شود و منافع شخصي براي افراد مهم مي‌شود، نتيجه آن از بين رفتن عدالت اجتماعي خواهد شد.

شهرهاي سراسر پاكستان ديروز، 21 مهرماه، ميزبان عزاداران حسيني بود كه با برپايي دسته‌هاي عزاداري، سخنراني و برنامه‌هاي مختلف سالروز جانفشاني امام حسين(ع) و يارانش در راه حق و عدالت را گرامي داشتند.