صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۵۳۸۲۱۵
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۲۵ مهر ۱۳۹۵ - ۱۵:۵۷

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: دوره تربیت مربی قرآن پیش‌دبستانی ویژه بانوان در مؤسسه ریان برگزار می‌شود.

مصطفی کلانکی، مدیر مؤسسه فرهنگی قرآن و عترت ریّان در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، ضمن بیان این مطلب گفت: دوره تربیت مربی پیش‌دبستانی ویژه بانوان 18 تا 35 سال برگزار می‌شود.
وی با اشاره به اهداف برپایی این دوره، اظهار کرد: آشنایی مربیان با روش‌ها و برنامه‌های انس کودکان با قرآن، شیوه‌های قصه‌گویی و بازی و همچنین ارائه بهترین روش‌های یاددهی قرآن به نونهالان از جمله اهداف برپایی دوره فوق است.
کلانکی با اشاره به اینکه پس از ثبت نام علاقه‌مندان از آنها آزمون ورودی به عمل می‌آید، تصریح کرد: همچنین از متقاضیان آزمون شفاهی روخوانی قرآن نیز گرفته می‌‌شود و پس از کسب حد نصاب لازم متقاضیان به دوره اصلی راه پیدا می‌کنند.
مدیر مؤسسه فرهنگی قرآن و عترت ریّان بیان کرد: علاقه‌مندان برای دریافت اطلاعات بیشتر می‌توانند با شماره‌های 66064595 و 66015500 تماس بگیرند و یا به صورت حضوری به مؤسسه به نشانی، خیابان آزادی، بلوار استاد معین، خیابان طوس غربی، پلاک 617 مراجعه کنند.
نظرات بینندگان
ناشناس
|
|
۱۰:۱۰ - ۱۳۹۵/۰۷/۲۷
برگزاری این دوره‌های تربیت مربی باعث انس کودکان و نونهالان با قرآن می‌شود