صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۵۳۸۴۳۷
تاریخ انتشار : ۲۷ مهر ۱۳۹۵ - ۰۸:۳۴

کانون خبرگاران نبأ: هنرمندان خوشنویس و خط نقاشی به همت مدیریت فرهنگی هنری منطقه 9 امروز سه شنبه 27 مهرماه در میدان امام حسین‌(ع) به بداهه‌نویسی می‌پردازند.

به گزارش کانون خبرنگاران ایکنا، نبأ، به نقل از روابط عمومی مدیریت فرهنگی هنری منطقه 9 و فرهنگسرای رویش، همزمان با ایام شهادت سرور و سالار شهیدان امام حسین(ع)  جمعی از هنرمندان خوشنویس و خط نقاشی در جمع عزادران حسینی  روز 27 مهرماه به بداهه نویسی می‌پردازند.
یادآور می‌شود، در این گردهمایی 38 هنرمند خوشنویس و خط نقاشی با الهام از عاشورا و روایات و احادیث مربوط به سید و سالار شهیدان(ع)، دست به هنرنمایی خواهند زد.
هنرمندان بنامی همچون استاد غلامحسین الطافی با سبک مرکب اکرولیک و محمد جدی، مرتضی قورچی، محمود رضا گودرزی، مصطفی طهماسب، عظیم پرندی با سبک خوشنویسی – نستعلیق  در این بداهه نویسی شرکت دارند.
این برنامه به همت مدیریت فرهنگی هنری منطقه 9 فرهنگسرای رویش و معاونت امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری منطقه 9 ، روز سه شنبه 27 مهرماه از ساعت 15 تا 17 در میدان امام حسین(ع) برگزار می‌شود.
سیما ابراهیمی