صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۵۳۸۸۵۰
تاریخ انتشار : ۲۸ مهر ۱۳۹۵ - ۱۰:۳۴

کانون خبرنگاران نبأ: شهردار منطقه 13 به اتفاق هیئت همراه در راستای دیدار با خانواده معظم شهدا و به منظور ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و دلجویی از خانواده آنان با خانواده شهیدان حنیفه و شکراله میرزایی دیدار و گفت‌وگو کرد.

به گزارش کانون خبرنگاران ایکنا، نبأ، پیرو سلسله دیدار‌های مسئولان با خانواده معظم شهدا با هدف ارج نهادن به مقام شامخ شهدای گرانقدر، شهردار منطقه 13 به اتفاق معاونین اجتماعی و فرهنگی، توسعه منابع انسانی، شهردار ناحیه چهار، رئیس اداره حراست، فرمانده بسیج، مسئول ایثارگران و...  با حضور در منازل خانواده شهیدان حنیفه و شکراله میرزایی ضمن اهدای لوح تقدیر و هدایا از خانواده این شهدای گرانقدر تقدیر کرد.
نرگس معدنی‌پور، شهردار منطقه 13 یاد شهدا را اشاعه ارزش‌های ایثار و پایداری در جامعه دانست و گفت: خانواده‌های شهدا، ایثارگران و جانبازان بزرگترین سرمایه‌های معنوی انقلاب و ملت هستند و خدمت به خانواده شهدا، اقدامی فرهنگی و ارزشمند است.
وی با بیان اینکه تکریم و دیدار با خانواده های معظم شهدا و جانبازان ادای دین به ارزش‌های انقلاب است افزود: شهدا مظهر عزت و افتخار جامعه اسلامی ما هستند و در راستای حفظ دستاوردهای انقلاب‌ اسلامی ایران، تکریم و پاسداشت خانواده معظم شهدا جزو وظایف اصلی مسئولان و خدمتگزاران مردم و انقلاب است.
یادآور می‌شود، شهیدان علیرضا حنیفه و سعید شکر اله میرزائی، در سال های 67 و 62 در منطقه شیخ صلاح و والفجر 3 به درجه رفیع شهادت نائل شدند.

هاله حاتمی