صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۵۳۹۰۴۱
تاریخ انتشار : ۲۸ مهر ۱۳۹۵ - ۱۰:۴۹

گروه بین‌الملل: کتابخانه شهر «سوفالز» در ایالت داکوتای جنوبی آمریکا این هفته میزبان برنامه‌ای تحت عنوان «مسلمان بودن در سوفالز» با هدف معرفی اسلام و مسلمانان است.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه خبری «argusleader»، کتابخانه شهر «سوفالز» با همکاری مرکز چندفرهنگی این شهر فردا پنج‌شنبه، 29 مهرماه میزبان برنامه بحث و گفت‌وگو در مورد اسلام و مسلمانان با حضور کارشناسان اجتماعی برای پاسخگویی به سؤالات شرکت‌کنندگان خواهد بود.
«مارک بلکبورن»، مسئول هماهنگی این برنامه گفت: گفت‌وگو باعث افزایش آگاهی مردم در مورد اسلام و مسلمانان خواهد شد.
تانیزا اسلام، وکیل دادگستری که یکی از مسئولین برنامه است، گفت: مسلمانان از گروه‌های سنی مختلف در داکوتا با تبعیض مواجه هستند و گزارشاتی از دانش‌آموزان مسلمان دریافت می‌شود که در مدارس مورد آزار قرار می‌گیرند و تروریست خطاب می‌شوند.
وی گفت: مسلمانان بزرگسال نیز با مشکلاتی از قبیل پذیرفته نشدن در محیط سیاسی و کار، ممنوعیت حجاب، و ممنوعیت نماز و روزه در محل کار مواجهند.
حدود 5 هزار مسلمان در شهر سوفالز زندگی می‌کنند و مسئولین امیدوارند علی‌رغم جو اسلام‌هراسی ناشی از اظهارات اسلام‌ستیزانه نامزدهای ریاست‌جمهوری، این برنامه آگاهی‌بخش بوده و تصورات غلط در مورد مسلمانان را برطرف کند.