صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۵۳۹۶۸۹
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۰۱ آبان ۱۳۹۵ - ۱۱:۳۴
شهردار منطقه 6:

گروه سلامت: شهردار منطقه 6 با بیان اینکه تاکنون دو همراه سرا در منطقه 6 ساخته شده است گفت: این آمادگی وجود دارد تا برای سایر بیمارستان‌های منطقه نیز همراه سرا ساخته شود.

به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا)، به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه 6، عظیم بابایی با بیان اینکه دو همراه‌سرای ایجاد شده توانسته است رضایت همراهان بیماران را تامین کند گفت: پیش از این همراهان بیماران شهرستانی دو بیمارستان شریعتی و امام خمینی برای اقامت در تهران با مشکلاتی مواجه بودند که با ساخت همراه سرا به دنبال بهبود شرایط این افراد بودیم.

وی با بیان اینکه ظرفیت این دو همراه سرا بالغ بر دویست نفر است، گفت: همچنین پذیرایی افراد حاضر در همراه‌سرا نیز با شهرداری است.

بابایی با تاکید بر آنکه حفظ حرمت افراد و تامین آرامش روانی بیماران و همراهان آن‌ها هدف ما است گفت: سایر بیمارستان‌های واقع در منطقه نیز اعم از خصوصی یا دولتی اگر نیاز به ارائه چنین خدماتی باشند آمادگی ایجاد همراه سرا برای آنها وجود دارد.

شهردار منطقه 6 تصریح کرد: حدود 11 بیمارستان، مرکز درمانی و کلینیک تخصصی در  محدوده منطقه وجود دارد که همین امر باعث می‌شود تا بسیاری از افراد از شهرستان‌های مختلف برای درمان به این مراکز درمانی مراجعه کنند.
 
نظرات بینندگان
ناشناس
|
|
۱۰:۴۱ - ۱۳۹۵/۰۸/۰۲
با ساخت همراه سرا برای تامین آرامش روانی بیماران و استراحت همراهان بیمار کار خوب و ارزشمندی است