صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۵۳۹۸۴۱
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار : ۰۱ آبان ۱۳۹۵ - ۱۵:۱۷
به همت مؤسسه جامعةالقرآن‌ و‌العترة تبریز؛

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: آلبوم صوتی نواهای عاشورایی با نام «شبیر» رونمایی شد.

سیدمحمدحسین مولانا، مسئول آموزش مؤسسه جامعةالقرآن‌ و‌العترت تبریز، در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، با بیان این مطلب گفت: آلبوم صوتی ترکی نواهای عاشورایی با نام «شبیر» به همت مؤسسه جامعةالقرآن‌ و‌العترة تبریز، طی مراسمی در نمایشگاه بین‌المللی تبریز رونمایی شد.
وی ادامه داد: نمایشگاه بین‌المللی کتاب تبریز، همزمان با نمایشگاه قرآن در این شهر برپا است که مؤسسه جامعةالقرآن‌ و‌العترة در غرفه‌ای با حضور توانمند خود، ظرفیت‌ها و برنامه‌های قرآنی ـ فرهنگی مختلفی را برگزار کرده است.
مولانا با اشاره به اینکه طی مراسمی، رونمایی از یک آثار هنری صورت گرفت بیان کرد: روز پنجشنبه، 29 مهرماه پس از تلاوت قرآن کریم، آلبوم صوتی ترکی نوارهای عاشورایی با نام «شبیر» با حضور برخی از مسئولان قرآنی  مانند محمدپور، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی، خانواده شهدای مدافع حرم و غیره  رونمایی شد.
وی تصریح کرد: این آلبوم در هشت بخش 58 دقیقه‌ای، با اجرای زنده گروه طارق در نمایشگاه بین‌المللی کتاب تبریز رونمایی شد.
نظرات بینندگان
ناشناس
|
|
۰۹:۵۵ - ۱۳۹۵/۰۸/۰۲
رونمای البوم صوتی تاثیر گذاری خوبی برای علاقمندان به همراه دارد
ناشناس
|
|
۱۵:۳۸ - ۱۳۹۵/۰۸/۰۱
رونمایی از البوم صوتی عاشورایی تاثیرات خوبی به همراه خواهد داشت