صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۵۴۰۰۰۳
تعداد نظرات: ۳ نظر
تاریخ انتشار : ۰۲ آبان ۱۳۹۵ - ۱۶:۵۳

گروه مؤسسات قرآنی مرد‌م‌نهاد: مؤسسه تدبر در قرآن و سیره مشهد مقدس، دوره‌های آموزشی سبک زندگی را ویژه بانوان برگزار می‌کند.

آزاده حسن‌نژاد، مسئول آموزش واحد خواهران در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) با اعلام این خبر گفت: دوره سبک زندگی اسلامی با نگاهی جدید و سرفصل‌های کارآمد ویژه دختران نوجوان توسط مؤسسه تدبر در قرآن و سیره مشهد مقدس برگزار می‌شود.
وی ادامه داد: سبک زندگی دخترانه ویژه دختران 14 تا 18 سال از نیمه دوم آبان ماه در 16 جلسه و با هدف آشنایی با مهارت‌های زندگی همراه با ارائه موضوعاتی مانند احکام دختران، ارائه روش‌های صحیح در دستیابی به اهداف زندگی و غیره توسط مریم تجریشی همراه خواهد بود.
حسن‌نژاد افزود: دوره آموزشی سبک زندگی مادرانه، از 11 آبان ماه توسط حجت‌الاسلام و المسلیمن حسین ساجدی نسب با ارائه موضوعاتی مانند آگاهی از ارتباط با همسر و فرزندان، اخلاق خانواده، مهارت‌های خانواده و غیره برگزار می‌شود.   
وی در پایان خاطرنشان کرد: این دوره به مدت 2 ماه به طول می‌انجامد که پس از اتمام دوره، از شرکت‌کنندگان آزمون اخذ می‌شود و پس از کسب نمره بالا گواهی‌نامه معتبر به شرکت‌کنندگان ارائه می‌شود.
نظرات بینندگان
ناشناس
|
|
۲۱:۵۹ - ۱۳۹۵/۰۹/۰۷
ترویج سبک زندگی قرآنی دارای اهمیت است که باید پیش گرفت
ناشناس
|
|
۱۳:۳۵ - ۱۳۹۵/۰۸/۰۳
با کسب مهارت‌های سبک زندگی کمتر در زندگی دچار مشکل و انحراف خواهیم شد
ناشناس
|
|
۱۱:۵۴ - ۱۳۹۵/۰۸/۰۳
هدف از برگزاری موسسه آشنایی با مهارت‌های زندگی است برای علاقمندان موثر است