صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۵۴۱۳۵۳
تاریخ انتشار : ۰۷ آبان ۱۳۹۵ - ۱۴:۱۵

گروه بین‌الملل: «گیرت وایلدرز»، سیاستمدار اسلام‌ستیز و عضو پارلمان هلند امروز جمعه گفت، در دادگاهی که برای محاکمه وی به اتهام «نفرت پراکنی» تشکل خواهد شد، شرکت نمی‌کند.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه خبری ایلاف، گیرت ویلدرز امروز، هفتم آبان با انتشار پیامی نوشت: «به عنوان یک سیاستمدار، این هم حق و هم وظیفه من است که درباره مشکلات کشورم سخن بگویم».
ویلدرز دادگاه خود را دادگاه سیاسی نامید و اعلام کرد که در چنین محکمه‌ای حاضر نخواهد شد.
دادستان هلند، ویلدرز را که رهبر حزب آزادی در این کشور است، به نفرت پراکنی، تبعیض و اهانت به گروهی از شهروندان بر اساس نژاد متهم کرده است.
اتهام وایلدرز به دلیل سخنانش در پیش و پس از انتخابات سال 2014 است. وی در یکی از سخنرانی‌ها، خطاب به هوادارانش گفت: «شما مراکشی‌های بیشتر یا کمتری را در هلند می‌خواهید؟ و هوادارانش پاسخ دادند کمتر، کمتر. وایلدرز سپس گفت: «ما ترتیبش را خواهیم داد».
گرت وایلدرز، رهبر حزب راست‌گرای افرطی «آزادی» هلند که به اتخاذ مواضع ضداسلامی شهرت دارد، در تلاش است با اظهاراتی تحریک‌آمیز، آراء‌ تندروها و اسلام‌ستیزان این کشور را برای انتخابات پارلمانی هلند در مارس ۲۰۱۷ میلادی(اسفندماه ۹۵) کسب کند.
وی که پیش از این وعده داده بود که در صورت انتخاب او به‌عنوان نخست‌وزیر هلند، مساجد را تعطیل و قرآن را ممنوع خواهد کرد، این بار وعده داد که تمامی نسخه‌های قرآن را از منازل مسلمانان گردآوری و مصادره خواهد کرد.