صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۵۴۱۷۳۴
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۰۹ آبان ۱۳۹۵ - ۱۱:۲۰
عطاپور:

گروه جامعه: معاون فرهنگی سازمان بسیج دانش‌آموزی نشست‌های معرفتی و بصیرتی رهبر کوچک را همزمان با چهارمین روز از هفته بسیج دانش‌آموزی که «دانش‌آموز بسیجی، بصیرت و ولایت مداری» نام گرفته است برگزار می‌شود.

عطاپور، معاون فرهنگی سازمان بسیج دانش‌آموزی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، از برگزاری نشست‌های معرفتی و بصیرتی در هفته بسیج دانش‌آموزی با عنوان رهبر کوچک خبر داد و گفت: این نشست‌ها فردا، 10 آبان‌ماه، به صورت استانی برگزار می‌شود.

وی نشست‌های معرفتی و بصیرتی رهبر کوچک را ویژه فرماندهان واحدهای پیشگام، دانش‌آموختگان دوره یاوران ولایت دانست و گفت: این مراسم همزمان با چهارمین روز از هفته بسیج دانش‌آموزی که «دانش‌آموز بسیجی، بصیرت و ولایت مداری» نام گرفته است برگزار می‌شود.

وی استکبارستیزی را محور اصلی همایش‌های معرفتی و بصیرتی رهبر کوچک دانست و گفت: در این همایش دانش‌آموزان مقطع دوم متوسطه از هر استان حضور پیدا می‌کنند.

عطاپور یکی از علل برگزاری این نشست‌ها را حذف عنوان «رهبر کوچک» از مفاد کتاب درسی خواند و گفت: این برنامه از سوی معاونت فرهنگی و اجتماعی سازمان برگزار می‌شود.

معاون فرهنگی سازمان بسیج دانش‌آموزی از لغو برگزاری همایش استکبارستیزی دانش‌آموزان نسل چهارم طی 9 آبان‌ماه، خبر داد و گفت: در تلاش هستیم این همایش طی هفته بسیج دانش‌آموزی برگزار شود.


نظرات بینندگان
ناشناس
|
|
۱۳:۳۳ - ۱۳۹۵/۰۸/۰۹
برگزاری این نشست‌ها تاثیرات خوبی به همراه دارد