صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۵۴۳۵۹۶
تاریخ انتشار : ۱۵ آبان ۱۳۹۵ - ۱۵:۴۲

گروه بین‌الملل: نمایشگاه نقاشی و نقاشی‌خط 35 هنرمند نقاش ایرانی روز گذشته، 14 آبان‌ماه، در گالری «نیش» استانبول افتتاح شد.


‌به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از ترکیه، نمایشگاه گروهی نقاشی و نقاشی‌خط 35 هنرمند ایرانی در گالری نیش استانبول واقع در محله«تشویقیه» دایر شده است و به مدت 20 روز ادامه دارد.
این نمایشگاه با هدف تبادل فرهنگی بین هنرمندان جوان ایرانی و هنرمندان جوان ترکیه برپا شده تا هنرمندان جوان با حضور در آن بیش از پیش با هنر کشور همسایه خود آشنا شوند.
در نمایشگاه استانبول آثار به نمایش گذاشته‌شده، عمدتا فضای اسلامی داشته و هنر ایرانی اسلامی کشورمان در آن به چشم می‌خورد.
بنابراین گزارش، در تابلوهای نقاشی‌خط که از سوی هنرمندان جوان کشورمان در نمایشگاه عرضه شده است، اسامی ائمه اطهار(ع) نیز در قالب خوشنویسی و نقاشی‌خط به تصویر کشیده شده است.
در این نمایشگاه آثاری از مهیا طلوع کیان، محمدرضا جمالی نسب، لاله مقیمی، شهرزاد قاضی زاهدی، هادی هنردوست، بهنام مرادی، فهیمه محمدی، بدری هاشمی‌زاده، مینا ابراهیمی، کیهانه رضایی، مهسا سمنانی، محسن روستایی، مژگان یاری، مونا مدرسی و... در معرض دید عموم قرار گرفته است.