صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۵۴۳۷۲۰
تاریخ انتشار : ۱۶ آبان ۱۳۹۵ - ۱۲:۳۱

گروه فعالیت‌های قرآنی: فینال مسابقات لیگ حافظان قرآن کریم استان مازندران روز 4 آذرماه برگزار می‌شود.

سیده‌کلثوم حسینی، طراح لیگ حافظان قرآن و مسئول اجرایی و فنی این طرح در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، از مشخص شدن زمان برگزاری فینال مسابقات لیگ حافظان قرآن کریم استان مازندران خبر داد.

طراح لیگ حافظان قرآن و مسئول اجرایی و فنی این طرح ادامه داد: طی جلساتی که با مسئولان قرآنی استان مازندران برگزار شد، مقرر شد تا مراسم اختتامیه و فینال لیگ حافظان روز پنجشنبه، چهارم آذرماه سال جاری برگزار شود.

حسینی در ادامه با بیان اینکه تاکنون تیم‌های راه‌یافته به مرحله نیمه نهایی لیگ حافظان از گروه A این مسابقات مشخص شده‌اند، تصریح کرد: در پایان این هفته نیز چهره تیم‌های راه یافته از گروه B به مرحله نیمه نهایی مشخص می‌شود و آماده برگزاری مرحله نیمه نهایی خواهیم بود.

طراح لیگ حافظان قرآن و مسئول اجرایی و فنی این طرح با بیان اینکه با برگزاری مرحله نیمه نهایی لیگ حافظان، دو تیم به فینال این مسابقات راه پیدا خواهند کرد، اظهار کرد: مراسم اختتامیه و فینال لیگ حافظان مازندران در محل برنامه و بودجه استان مازندران برگزار خواهد شد.

یادآور می‌شود، مراسم اختتامیه و فینال لیگ حافظان قرآن استان مازندران روز پنجشنبه، چهارم آذرماه با حضور مسئولان قرآنی استان در سالن جلسات سازمان برنامه و بودجه استان مازندران برگزار می‌شود.