صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۵۴۴۱۸۵
تاریخ انتشار : ۱۷ آبان ۱۳۹۵ - ۱۵:۲۶

گروه دانشگاه: سید حمیدرضا طیبی، رئیس جهاد دانشگاهی، در چهارمین روز از برپایی بیست و دومین نمایشگاه مطبوعات در مصلای امام خمینی(ره)، از غرفه ایکنا بازدید کرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، سید حمیدرضا طیبی، رئیس جهاد دانشگاهی، بعد از ظهر امروز، 17 آبان‌ماه، همزمان با چهارمین روز از برپایی بیست و دومین نمایشگاه مطبوعات در مصلای امام خمینی(ره) تهران، از غرفه ایکنا بازدید کرد.
رئیس جهاد دانشگاهی در این بازدید، گفت‌وگویی با خبرنگار ایکنا داشت که در بخشی از آن بر این نکته تأکید کرد که کیفی‌سازی برنامه‌های فرهنگی در دستور کار این نهاد انقلابی قرار دارد.
وی همچنین تأکید کرد: کلیه برنامه‌های جهاد دانشگاهی در حوزه‌های آموزشی، ‌پژوهشی و فرهنگی براساس تفکر و منویات رهبر معظم انقلاب اسلامی تنظیم شده است.

طیبی در بخش دیگری از این گفت‌وگو اشاره‌ای هم به 4 رسانه جهاد دانشگاهی داشت و هدف اصلی این رسانه‌ها را ترویج و گسترش فرهنگ و معارف اسلامی عنوان کرد.
براساس این گزارش، طیبی در جریان بازدید خود از نمایشگاه مطبوعات و پیش از حضور در غرفه ایکنا، در غرفه‌های خبرگزاری علم و فرهنگ (سینا) و نشریه بازار نیز حضور یافت.
یادآور می‌شود بیست‌ودومین نمایشگاه مطبوعات، طی روزهای چهاردهم تا بیست و یکم آبان‌ماه در مصلای امام خمینی(ره) در حال برگزاری است و غرفه ایکنا در طبقه همکف، شماره ۳۰۷ برقرار است.