صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۵۴۴۲۹۴
تاریخ انتشار : ۱۸ آبان ۱۳۹۵ - ۱۰:۰۷

گروه هنر: فیلم سینمایی «ناسور» به کارگردانی داریوش دالوند در سلسله نشست‌های «سینما روایت» با حضور عوامل نقد و بررسی می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، در آستانه اربعین حسینی فیلم سینمایی «ناسور» به کارگردانی کیانوش دالوند در قالب برنامه «سینما روایت» نقد و بررسی می‌شود. این برنامه صدمین قسمت از این رویداد سینمایی است که در آن فیلم‌های ارزشی و دینی تجزیه تحلیل می‌شوند.

در ادامه این خبر آمده؛ کیانوش دالوند کارگردان، داریوش دالوند و محمدحسین قاسمی تهیه‌کننده و محمد‌تقی فهیم منتقد حضور خواهند داشت. این جلسه یکشنبه 23 آبانماه، ساعت 17:30 در مجتمع فرهنگی اسوه برگزار خواهد شد.

انیمیشن سینمایی «ناسور» روایتی از حماسه عاشورا است که این حماسه با محوریت انتخاب، وقایع این حادثه عظیم را به تصویر می‌کشد و به عبارت دیگر راوی جراحتی است که از شهادت مظلومانه امام حسین (ع) و یاران ایشان در دل همه آزادی خواهان جهان ایجاد شده است.