صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۵۴۵۱۷۳
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۲۲ آبان ۱۳۹۵ - ۱۰:۵۵

گروه‌ مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: همزمان با سراسر کشور پانزدهمین آزمون سراسری قرآن و عترت روز پنجشنبه، 20 آبان‌ماه با حضور 126 نفر شرکت‌کننده در مؤسسه فرهنگی قرآن و عترت منهاج عشق‌آباد برگزار شد.

محمد رجب‌زاده، مدیر مؤسسه منهاج عشق‌آباد در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) با بیان این خبر گفت: همزمان با سراسر کشور پانزدهمین آزمون سراسری قرآن و عترت روز پنجشنبه، 20 آبان‌ماه به همت مؤسسه فرهنگی قرآن و عترت منهاج عشق‌آباد برگزار شد.  
وی ادامه داد: در این آزمون 160 نفر قرآن‌آموز ثبت‌ نام کرده بودند که به‌دلیل عزیمت برخی از قرآن‌آموزان به عتبات عالیات برای شرکت در مراسم اربعین حسینی، 126 نفر موفق به حضور در آزمون شدند.  
رجب‌زاده با اشاره به برپایی این آزمون در ساعت 8:30 تا 10 و 11 تا 12 در رشته‌های مختلف، تصریح کرد: بیشترین شرکت‌کنندگان در رشته ترجمه و مفاهیم سوره مبارک صف بودند. همچنین داوطلبانی در رشته‌های حفظ جزء اول چزء 30 و حفظ کل، مفاهیم مقدماتی و تکمیلی  حضور داشتند که بیشترین تعداد شرکت‌کنندگان را بانوان از آن خود کردند.   
وی با اشاره به بازدید برخی از مسئولان استانی از این آزمون خاطرنشان کرد: حجت‌‌الاسلام مظاهری، امام جمعه عشق‌آباد، محمدعلی شیردل، سرپرست بخشداری دستگردان به همراه شهردار و رئیس شورای شهر عشق‌آباد، فرمانده حوزه 2 مقاومت بسیج مالک اشتر دستگردان و 2 نفر از معاونین آموزش و پرورش منطقه از حوزه برگزاری آزمون بازدید کردند.

نظرات بینندگان
ناشناس
|
|
۱۲:۰۰ - ۱۳۹۵/۰۸/۲۳
با برگزاری آزمون شرکت کنندگان به سطح علمی خود پی خواهند برد