صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۵۴۸۶۹۲
تاریخ انتشار : ۰۵ آذر ۱۳۹۵ - ۱۲:۰۹
رییس کمیته بهداشت و درمان اربعین:

گروه سلامت: مشاور وزیر بهداشت با بیان اینکه احتمالا ۱۰۰ نفر در حادثه تروریستی حله عراق شهید شده‌اند، گفت: آمار شهدای ایرانی تا بیش از ۶۰ نفر افزایش می‌یابد.

به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) به نقل از وزارت بهداشت، پیرحسین کولیوند اظهار داشت: به طور دقیق و حتمی نمی‌توان از تعداد شهدای حادثه تروریستی که توسط داعش در حله عراق رخ داده ‌آماری ارائه کرد.

وی با بیان اینکه تا‌کنون شهادت 24 زائر ایرانی و مجروح شدن 30 تن ایرانی تایید شده است، افزود: با توجه به اینکه برخی از اجساد سوخته‌اند شناسایی دقیق هنوز ممکن نیست و این کاری بسیار دشوار است.

رئیس کمیته بهداشت و درمان اربعین عنوان کرد: احتمالا در این حادثه تروریستی 100 نفر از زائرانی که در اتوبوس‌ها حضور داشته‌اند شهید شده‌اند که بیش از 60 نفر آنها را ایرانی‌ها تشکیل می‌دهند.

وی گفت: به مجروحان ایرانی که توسط نیروهای مستقر در عراق شناسایی شده‌اند به سرعت رسیدگی شده و تلاش ما بر این است که این عزیزان هرچه سریع‌تر برای درمان و رسیدگی بهتر و مطلوب‌تر به کشور منتقل شوند