صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۵۴۸۸۶۶
تاریخ انتشار : ۰۶ آذر ۱۳۹۵ - ۰۹:۵۵

مردم کویت امروز (شنبه) برای انتخاب ۵۰ نماینده پارلمان به پای صندوق‌های رأی رفتند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، ایسنا به نقل از اسکای نیوز عربی نوشت: در انتخابات پارلمانی کویت ۲۹۳ نامزد زن و مرد با هم به رقابت می‌پردازند. ۴۸۳ هزار و ۱۸۶ شهروند کویتی نیز حق شرکت در انتخابات را دارند و ۱۵ هزار نیروی امنیتی و نیروی داوطلب در وزارت کشور در مراکز مختلف برای تأمین امنیت مستقر شده‌اند.

در این انتخابات مردم کویت ۵۰ عضو پارلمان را انتخاب خواهند کرد.

انتخابات پارلمانی کویت براساس دستور شماره ۲۰ سال ۲۰۱۲ درباره اصلاح قانون سال ۲۰۰۶ برگزار شده و براساس قوانین هر شهروند کویتی تنها می‌تواند به یک نامزد رأی دهد.

امیر کویت ۱۶ اکتبر گذشته دستور انحلال پارلمان را براساس ماده ۱۰۷ قانون اساسی این کشور صادر کرد.

مساله مهم در این انتخابات این است که مخالفانی که انتخابات سال ۲۰۱۲ و ۲۰۱۳ را تحریم کرده بودند اکنون در این انتخابات شرکت می‌کنند. ۳۰ تن از مخالفان از جمله تعدادی از نمایندگان سابق پارلمان در این انتخابات شرکت دارند.

براساس قانون اساسی کویت تعداد اعضای دولت نباید از ۱۶ تن تجاوز کند و باید دست‌کم یک تن از آن‌ها عضو پارلمان باشد.