صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۵۴۹۷۰۶
تاریخ انتشار : ۰۹ آذر ۱۳۹۵ - ۱۳:۵۲
از سوی «مجمع قرآنی سلیم»؛

گروه جلسات و محافل: محفل انس با قرآن کریم ویژه کودکان و نوجوانان، از سوی «مجمع قرآنی سلیم» برپا می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، به مناسبت رحلت رسول اکرم(ص)، شهادت امام حسن مجتبی(ع) و امام رضا(ع)، «مجمع قرآنی سلیم»، محفل انس با قرآن‌کریم را با حضور کودکان و نوجوانان قرآنی برگزار می‌کند.
در این محفل انس با قرآن، مهدی سیفی حافظ کل قرآن‌کریم به اجرای برنامه محفوظات و بیان فنون حفظ قرآن‌کریم می‌پردازد و همچنین بیان احکام‌ اسلامی، توسط حجت‌الاسلام و المسلمین بنیادی ارائه می‌شود.   
در این مراسم معنوی که روزهای سه‌شنبه نهم و چهارشنبه دهم آذرماه ساعت 19برپا می‌شود، مباحثی پیرامون تجوید قرآن‌کریم برای کودکان و نوجوانان شرکت کننده  توسط محسن زاده ارائه خواهد شد.  
گفتنی است، علاقه‌مندان می‌توانند جهت حضور در این محفل قرآنی به نشانی تهران، خیابان آیت‌الله کاشانی، خیابان عقیل، کوچه ششم، پلاک 14 مراجعه کنند.