صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۵۵۰۰۱۱
تاریخ انتشار : ۱۰ آذر ۱۳۹۵ - ۱۰:۰۹

گروه بین‌الملل: اختلال بر روی کانال‌های دوم و دهم تلویزیون اسرائیل، باعث قطع برنامه‌های عادی آنها و پخش تصاویر آتش‌سوزی‌های اخیر در سرزمین‌های اشغالی به همراه صدای اذان شد.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از شفقنا،  شبکه خبری المیادین شامگاه سه شنبه(نهم آذرماه) به نقل از رسانه‌های رژیم صهیونیستی گزارش داد که اختلال بر روی کانال های دوم و دهم تلویزیون این رژیم، باعث قطع برنامه‌های عادی آنها در سرزمین‌های اشغالی شده و به جای آن نیز تصاویر آتش‌سوزی به همراه صدای اذان پخش شده است.
پایگاه خبری تحلیلی «عرب ۴۸» نیز در این باره اعلام کرد که افراد ناشناس با هک‌کردن سیستم پخش کانال دوم تلویزیون رژیم صهیونیستی، تصاویر و صدای اذان از مسجدالاقصی و تصاویر آتش‌سوزی‌های اخیر سرزمین‌های اشغالی را روی آن پخش کردند.
بر اساس این گزارش، هکرها روی کانال مذکور یک کلیپ ویدئویی پخش کردند که در آن به زبان عبری عبارت «مجازات الهی» را نوشته و آتش سوزی‌های اخیر در سرزمین های اشغالی را به تلاش مسئولان صهیونیست برای جلوگیری از پخش اذان در بیت المقدس اشغالی مرتبط دانستند.
در حالی که هک کانال دوم تلویزیون رژیم صهیونیستی چند دقیقه طول کشید و پس از آن نیز پخش برنامه‌های عادی آن از سر گرفته شد، هکرها همچنین توانستند پخش کانال دهم تلویزیون این رژیم را نیز هک کنند و با وجود قطع پخش برنامه‌های عادی آن، هیچ گونه تصویر دیگری روی آن پخش نکردند.
لازم به ذکر است که این اقدام در واکنش به لایحه «مؤذن» برای ممنوعیت پخش اذان در بیت المقدس اشغالی صورت گرفته که پیشتر به تصویب کمیته امور قانونگذاری کابینه رژیم صهیونیستی رسیده با این حال بررسی آن در کنست (پارلمان) تاکنون دو بار به تعویق افتاده و «رئووین ریلین»، رئیس این رژیم نیز با آن مخالفت کرده است.
در این لایحه که از سوی «موتی یوگاف»، عضو کنست از حزب افراط‌گرای «خانه یهودی» ارائه شده و بر ممنوعیت استفاده از بلندگو در بیت المقدس اشغالی برای پخش پیام‌های دینی و ملی و فرا خواندن شهروندان فلسطینی برای اقامه نماز تأکید دارد، ادعا شده که «صدها هزار اسرائیلی روزانه و به صورت معمول از سر و صدای ناشی از صدای اذان مساجد رنج می‌برند و قانون پیشنهادی نیز بر اساس این ایده ارائه شده که آزادی عبادت و عقیده، بهانه‌ای برای تأثیرگذاشتن روی سبک و کیفیت زندگی به شمار نمی‌آید».
این در حالی است که مناطق زیادی از سرزمین‌های اشغالی و شهرک‌های صهیونیست‌نشین واقع در کرانه باختری رود اردن نیز در این اواخر به مدت شش روز شاهد آتش سوزی‌های گسترده بودند که بیش از ۱۳۰ زخمی بر جای گذاشته و فرار هزاران صهیونیست از منازل خود و زیان‌های مادی شدیدی نیز به دنبال داشت.