صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۵۵۱۳۰۱
تاریخ انتشار : ۱۵ آذر ۱۳۹۵ - ۱۵:۱۸

گروه حوزه‌های علمیه: کنگره بزرگداشت آیت‌الله العظمی مظاهری 25 آذرماه با حضور شخصیت‌های سیاسی و حوزوی در اصفهان برگزار خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری بین‎المللی قرآن(ایکنا) حجت‏‌الاسلام والمسلمین سعید روستاآزاد، معاون فرهنگی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه قم امروز 15 آذرماه در نشستی خبری گفت: آیت‎الله مظاهری از مراجع تقلیدی است که به امر رهبری و در جهت توسعه و شکوفایی فرهنگ دینی و حوزه علمیه اصفهان به این استان مهاجرت کرده و در این امر الگویی ناب برای همه طلاب و فضلا است.
وی افزود: در همین راستا به همت دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تصمیم به برگزاری نکوداشتی در روز 25 آذرماه جهت تجلیل از این شخصیت علمی و اخلاقی جهان تشیع در موسسه اهل بیت(ع) اصفهان گرفته شد.
وی عنوان کرد: در این کنگره بزرگ که در استان اصفهان برگزار خواهد شد، شخصیت‎هایی چون آیت‎الله مقتدایی، آیت‎الله استادی، حجت‎الاسلام والمسلمین واعظی، وزیر ارشاد اسلامی و... سخنرانی خواهند کرد.
معاون دفتر تبلیغات اسلامی بیان کرد: دفتر تبلیغات اسلامی تا‌کنون برگزاری کنگره‎های نکوداشت و احیای آثار بزرگانی چون علامه بلاغی، شیخ بهایی، شهیدین، آیت‎الله آصفی و... را برگزار کرده است و این همایش در همین راستا برگزار می‎شود.
وی آیت‎الله مظاهری را عالمی معنوی، فقیه، اخلاقی و اصولی و کلامی و عامل به علم دانست و گفت: دفتر تبلیغات خود همچنان سیاست خود در زمینه تکریم از شخصیت‎های علمی و حوزوی را در دستور کار خود قرارداده است این سیاست را نیز با قدرت پیش خواهد برد.
روستاآزاد بیان کرد: از ویژگی‎های آیت‏‌الله مظاهری می‎توان به اهتمام ویژه ایشان به مسایل اخلاقی، هجرت از قم و شاگردی امام و آیت‎الله‎العظمی بروجردی و صدها اثر علمی و فقهی و تفسیری و ... اشاره کرد.
وی با بیان اینکه در این مراسم از پوستر کنگره نکوداشت آیت‎الله حسین مظاهری رونمایی می‌شود اظهار کرد: احیای 36 اثر از این مرجع تقلید از دیگر کارهای صورت گرفته است و معتقدم باید صد اثر دستنویس ایشان منتشر شود.