صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۵۵۲۲۰۲
تعداد نظرات: ۳ نظر
تاریخ انتشار : ۱۸ آذر ۱۳۹۵ - ۱۶:۱۳

گروه جلسات و محافل: جلسه قرآن محمدجواد رضوان‌خواه، قاری و مدرس قرآن کریم و فرزند پیشکسوت قرآنی، مصطفی رضوان‌خواه، که بخشی از جلسه هفتگی هیئت متوسلین به قمر بنی هاشم(ع) است، شب گذشته با حضور قاریان و حافظان برگزار شد.

به گزارش  خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)،  جلسه قرآن محمد جواد رضوان‌خواه، قاری و مدرس قرآن کریم و فرزند پیشکسوت قرآنی، مصطفی رضوان‌خواه، که بخشی از جلسه هفتگی هیئت متوسلین به قمر بنی هاشم(ع) است،  شب گذشته  17 آذر ماه با حضور قاریان و حافظان در خیابان پیروزی، خیابان زینتی افخم، نبش بلوار نیکنام برگزار شد.

 این جلسه قرآن از سال 1373 تا سال 1393  توسط مصطفی رضوان‌خواه از شاگردان استاد مولایی و استاد سید محمدحسن سیف، اداره می‌شد و از سال 1393 توسط محمدجواد رضوان‌خواه، اداره می‌شود.

روش تدریس در این جلسه قرآن بدین صورت است که متناسب با سطح افراد، نکات لازم به آنها تذکر داده می‌شود. همچنین، افراد مستعد، تلاوت های قاریان مصری را تقلید کرده و در جلسه ارائه می‌دهند و رضوان‌خواه، نکات لازم، جهت ارتقای سطح تلاوت آنها را متذکر می‌شود.

رضوان‌خواه، در تحلیل تلاوت یکی از قاریان، به شرایطی که حرف راء مفخم خوانده می‌شود اشاره کرد و گفت: راء مفتوح و مضموم، راء ساکنه ماقبل مفتوح و مضموم، راء ساکنه ماقبل ساکن، ماقبل مفتوح و مضموم، راء ساکنه ماقبل الف وصل، راء ساکنه مابعد حروف استعلاء که در این شرایط حرف راء به صورت دهان عمودی و حجیم اداء می گردد.

در پایان یادآور می‌شود، جلسه قرآن محمدجواد رضوان‌خواه، چهارشنبه ها از ساعت 19 الی20:30 در خیابان پیروزی، خیابان زینتی افخم، نبش بلوار نیکنام برگزار می‌شود. همچنین، جلسه دیگر این قاری ممتاز و مدرس قرآن کریم، چهارشنبه ها از ساعت21 الی 24 در میدان قیام، کوچه  رستگار نژاد برگزار می‌شود.

همچنین در ادامه این هیئت قرآنی، که در شب شهادت امام حسن عسگری(ع) برگزار شد، حجت الاسلام و المسلمین مقصود‌علی به سخنرانی درباره جدایی ناپذیری قرآن و عترت پرداخت و گفت: قرآن و اهل بیت(ع) از هم جدایی ندارند تا اینکه در کنار حوض کوثر محضر نبی خدا(ص) حاضر شوند. مرحوم آیت الله بهجت می‌فرمودند این حدیث از اسرار شیعه است. این قرآن و عترت به نفی ابد از یکدیگر جدایی ندارند. در دوران غیبت اگر کسی ارتباط با قرآن داشته باشد می تواند به حجت خدا متصل شود.

وی افزود: قرآن وقتی به خُلق پیامبر(ص) می‌رسد، می‌فرماید «إنک لعلی خُلُقٍ عظیم»،خلق عظیم پیامبر(ص) از کجاست؟ ما یک زیارتنامه با محوریت پیامبر(ص) نداریم. چون چه کسی می‌خواهد بیاید پیامبر(ص) را توصیف کند. معرِّف باید أجلی از معرَّف باشد و شان و حقیقت پیامبر(ص) آنقدر رفیع است که کسی از حضرات معصومین(ع) این قابلیت را ندارد که پیامبر(ص) را توصیف کند. لذا برخی از بزرگان قائل هستند که شاید متن قرآن، توصیف پیغمبر اکرم(ص) باشد، چون عصاره قرآن این است که ما را به توحید برساند. قرآنی که دنیا و مافیها را می‌گوید، متاعٌ قلیل، وقتی به پیامبر(ص) می‌رسد، می‌فرماید «إنک لعلی خلق عظیم».

در ادامه تلاوت های شب گذشته این جلسه قرآن و همچنین ابتهال حب الحسین(ع) شاهکار محمدجواد رضوان‌خواه در شب عاشورای 1391 ارائه می‌شود.
حب الحسین(ع) رضوان‌خواه
امین طربخواه
حمیدرضا خرم
نظرات بینندگان
حسین
|
|
۱۴:۱۵ - ۱۳۹۸/۰۲/۲۱
یادمه حاج آقا رضوان وقتی با موتور درب مسجد میرسید(مدتی آموزش قرآن در مسجد امام رضا میدان خراسان داشتند) مشغول ذکر بودن
ازشون که سوال می کردیم می گفتن رو موتور تا برسن سر کلاس نماز شبشون رو میخوندن
خدا رحمتشون کنه
حاتمي جو
|
|
۰۹:۵۸ - ۱۳۹۵/۰۹/۲۲
به نام خدا
جناب محمدجواد رضوان خواه استادي بي بديل و جزء نوابغ قرآني كشور هستن كه با متانت خاص خودشون اصلا دنبال رقابت و در معرض نمايش گذاشتن خودشون نيستن
آرزوي سلامتي و توفيق روزافزون ايشان را مسئلت مي نمايم.
اميدوارم كه مسئولين قرآني كشور توجه بيشتري نسبت به اينگونه گوهرهاي گرانبهاء داشته باشند .
و من الله توفيق
منتظر مولا
|
|
۲۰:۱۰ - ۱۳۹۵/۰۹/۲۱
خداوند استاد گرانقدر حاج مصطفی رضوان خواه را غریق رحمت کرده و به فرزند برومندش توفیق مضاعف برای خدمت به قرآن و اهل بیت(ع) عطا نماید.