صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۵۵۳۲۱۶
تاریخ انتشار : ۲۲ آذر ۱۳۹۵ - ۱۲:۳۲

گروه بین‌الملل: پلیس کالیفرنیا از دستگیری فرد مظنون به حمله اسلام‌ستیزانه به یک نمازگزار در مسجد شهر «سیمی ولی» در این ایالت خبر داد.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)، به نقل از پایگاه خبری «استاندارد»، بر اساس گزارش پلیس «جان ماتسون»، مرد 29 ساله آمریکایی روز شنبه، 20 آذر‌ماه با تهدید یک نمازگزار مسلمان و حمله به وی باعث مجروح‌شدن او شد.
مرد مهاجم پس از درگیری لفظی با نمازگزار مسلمان به وی حمله کرد و او را با چاقو مجروح کرد. فرد مجروح به بیمارستان انتقال داده شد.
جان ماتسون دیروز، 21 آذر به اتهام تهدید به اقدام جنایتکارانه، نقض حقوق شهروندی و برهم زدن صلح اجتماعی با به راه انداختن درگیری، دستگیر و روانه زندان شد.
حسام آیلوش، مدیر شورای روابط اسلامی ـ آمریکایی شعبه لس آنجلس دیروز در گفتگوی رسانه‌ای گفت: با اعضای مسجد سیمی ولی، صحبت کرده‌ام و آنها به خاطر این حادثه بسیار ناراحت هستند.
وی افزود: از زمان انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا حدود 200 حادثه اسلام‌ستیزانه علیه مسلمانان گزارش شده است.
آیلوش تصریح کرد: باورش سخت است که هنوز در این دوره تمدن و پیشرفت، اعمال خشونت و نفرت در آمریکا به ویژه در کالیفرنیا بیداد می‌کند.