صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۵۵۳۴۲۷
تاریخ انتشار : ۲۳ آذر ۱۳۹۵ - ۰۸:۰۰

محققان به این نتیجه رسیدند که تغییرات در نوع و تعداد باکتری‌های موجود در روده، بیماری پارکینسون را تا حد قابل توجهی توسعه می‌دهد و شرایط درمان بیمار را نامساعد می‌کند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، فارس نوشت: مطالعات جدید نشان داده است، تغییرات در نوع و تعداد باکتری‌های موجود در روده بیماری پارکینسون را تا حد قابل توجهی توسعه خواهد داد.

 این بیماری همان لرزش در وضعیت استراحت است که شیوع آن بیشتر در سنین پیری است اما در جوانان هم دیده می‌شود. شیوع این بیماری در تمام مناطق دنیا یکسان است یعنی درصد شیوع بیماری با تغییر در منطقه خیلی فرق نمی‌کند.

این بیماری بر اثر از بین رفتن سلول‌های ترشح کننده ماده‌ای به نام دوپامین (که یک انتقال دهنده عصبی) است رخ می‌دهد. افزایش نسبت استیل کولین به دوپامین در عقده‌های قاعده‌ای مغز موجب علائم تومور، سفتی عضلات و کندی حرکات می‌شود.

محققان در موسسه تکنولوژی کالیفرنیا با هدایت کردن باکتری‌های موجود در معده موش‌های آزمایشگاهی به روده آنها، متوجه توسعه بیماری پارکینسون با تغییرات در تعداد و نوع باکتری‌های روده شدند.

بر اساس یک آمارگیری درسال 2016 حدود 10 میلیون نفر از جمعیت جهان دچار پارکینسون هستند و دانشمندان هم‌چنان به دنبال روش‌هایی برای درمان و جلوگیری از پیشرفت این بیماری هستند.

ارتعاش و لرزش دست و پا در حالت استراحت، کندی حرکات، سختی و خشک شدن دست و پا و بدن و نداشتن تعادل مهم‌ترین علائم این بیماری است.

محققان دانشگاه انگلیس باور دارند، فیزیوتراپی مانع گسترش پارکینسون می‌شود و تا حد زیادی مؤثر واقع می‌شود؛ هم‌چنین مصرف فلفل قرمز احتمال ابتلا و درگیری با این بیماری را کاهش می‌ده