صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۵۵۴۵۹۵
تاریخ انتشار : ۲۸ آذر ۱۳۹۵ - ۱۰:۵۹

ترامپ در واکنش به موافقت چین در پس دادن زیردریایی آمریکا گفت: زیردریایی را نمی خواهیم،‌ چین آن را برای خودش نگه دارد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، ایرنا نوشت: دونالد ترامپ رئیس جمهوری منتخب آمریکا روز یکشنبه در توئیتی به موافقت پکن برای تحویل دادن زیردریایی آمریکا واکنش نشان داد و گفت:‌ باید به چین بگوییم که ما آن زیر دریایی را که آنها دزدیدند، نمی خواهیم، آن را برای خودشان نگه دارند.

 اظهارات ترامپ درحالی مطرح می شود که ساعاتی پیش وزارت دفاع آمریکا ' پنتاگون' اعلام کرد که براساس توافق صورت گرفته، چین زیردریایی توقیف شده امریکا را تحویل خواهد داد.

و می‌گوید «باید به چین بگوییم، [شناور] بی‌سرنشین را نمی‌خواهیم. بگذارید برای خودشان نگه دارند!».

وزارت دفاع چین از آمریکا خواسته بود تا عملیات تجسس در آب های نزدیک به سواحل این کشور را متوقف کند.

مقام های آمریکایی گفته بودند که وسیله توقیف شده که 'گلایدر دریایی' نامیده می شود، دستگاهی برای آزمایش درجه شوری آب و دمای آن است.

دونالد ترامپ، رئیس جمهوری منتخب آمریکا در واکنش به این اقدام چین گفته بود که پکن با توقیف این زیردریایی هدایت شونده در آب های بین المللی دست به اقدامی بی سابقه زده است.

وزارت دفاع چین نیز از واشنگتن بابت آنچه «بزرگنمایی نامناسب» این ماجرا خواند، انتقاد کرد و گفت با این واکنش آمریکایی ها، مشکل به سادگی حل نمی شود.

دریای جنوبی چین به موضوع مناقشه دو کشور تبدیل شده است.