صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۵۵۴۶۱۶
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۲۸ آذر ۱۳۹۵ - ۱۱:۳۱

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: جلسات «فرزند‌پروری» در مؤسسه حب‌المتین نصیر البرز، ویژه بانوان برپا می‌شود.

الناز دارابیان، مسئول آموزش مؤسسه حب‌المتین نصیر در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) با اعلام این خبر گفت: مؤسسه قرآنی حب‌المتین نصیر البرز، در راستای آشنایی والدین با فرزند‌پروری، کارگاه‌هایی با همین عنوان را از فردا دوشنبه، 29‌ آذرماه برپا می‌کند.
وی ادامه داد: این جلسات از ساعت 10:45 تا 12 با حضور رویا موسوی روانشناس با ارائه مطالبی آموزنده درباره تربیت فرزند و چگونگی رفتار با  آنان در خانواده طی 10 جلسه برگزار می‌شود.
مسئول آموزش این مؤسسه بیان کرد: علاقه‌‌مندان می‌توانند به نشانی کرج، 45 متری گلشهر، خیابان شهید ترابی، پلاک 17 مراجعه کنند و یا با شماره 34679334 تماس حاصل کرده و جهت ثبت نام اقدام کنند.
نظرات بینندگان
ناشناس
|
|
۰۹:۲۷ - ۱۳۹۵/۰۹/۲۹
با برگزاری جلسه‌ والدین بهتر به تربیت فرزندان می‌پردازند