صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۵۵۵۳۲۸
تاریخ انتشار : ۳۰ آذر ۱۳۹۵ - ۱۶:۲۶

گروه جلسات و محافل: محفل انس با قرآن‌ کریم با حضور اساتید بین‌المللی و قاریان ممتاز استان خوزستان در مسجد حضرت پیامبر(ص) برگزار می‌شود.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، محفل معنوی انس با قرآن‌ کریم با حضور سیدجاسم موسوی، قاری قرآن کریم، سه‌شنبه، 30 آذرماه بعد از نماز ظهر و عصر در مسجد حضرت پیامبر(ص) اهواز برگزار می‌شود.

در این مراسم معنوی مهدی دغاغله، مدرس، داور مسابقات بین‌المللی قرآن به عنوان سخنران، مباحثی پیرامون آواهای قرآنی برای حاضران ارائه می‌کند و همچنین گروه تواشیح و هم‌خوانی سبطین به اجرای برنامه خواهد پرداخت.

یادآور می‌شود، این محفل قرآنی از سوی کانون قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز برگزار می‌شود که علاقه‌مندان می‌توانند جهت بهره‌مندی از تلاوت‌های قرآن‌کریم، در این محفل حضور یابند.