صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۵۵۵۵۳۵
تاریخ انتشار : ۰۲ دی ۱۳۹۵ - ۰۹:۵۷

کانون خبرنگاران نبأ: حجت‌الاسلام والمسلمین راشکی در مراسم جشن تکلیف مدارس دخترانه بخش صابری از شهرستان نیمروز گفت: با رسیدن به سن تکلیف نه تنها نماز بلکه انجام تمامی تکالیف دین مبین اسلام بر انسان واجب می‌شود.

به گزارش کانون خبرنگاران ایکنا، نبأ، مراسم جشن تکلیف 60 نفر از دانش‌آموزان دختر دبستان‌های شهید دلارامی، بقیع خراشادی و رازی قائم‌آباد، در مجتمع آموزشی روستای خراشادی شهرستان نیمروز از توابع استان سیستان و بلوچستان برگزار شد.
در این مراسم که والدین دانش‌آموزان و برخی از مسئولان اجرایی شهرستان نیمروز حضور داشتند ابتدا احمد امیرشاهی، مدیر آموزش و پرورش نیمروز، ضمن تشکر از عوامل تشکیل این محفل معنوی، با تبریک به همه دانش‌آموزانی که رسیدن به سن تکلیف را جشن گرفتند، ضمن برشمردن پاره‌ای از برکات و آثار عبادت از این عزیزان خواست نماز خود را در اول وقت بخوانند.
در ادامه محمدحسن دهمرده، فرماندار شهرستان نیمروز ضمن آرزوی توفیق و سربلندی و عمری طولانی برای این نوباوگان تقارن این جشن تکلیف و شب یلدا را به فال نیک گرفت و از دانش‌آموزان خواست در تمامی مراحل زندگی احساس مسئولیت کنند.
همچنین حجت‌الاسلام والمسلمین راشکی، امام جمعه نیمروز طی سخنانی به تشریح مقدمات نماز که رعایت آن بر هر فرد نمازگزاری واجب است، پرداخت و خطاب به دانش‌آموزان گفت: با رسیدن به سن تکلیف نه تنها نماز بلکه انجام تمامی تکالیفی که خداوند به‌واسطه پذیرفتن دین مبین اسلام بر عهده انسان نهاده بر شما هم واجب می‌شود.
اجرای چند قطعه دکلمه، سرود و نمایش عروسکی، اعطای هدایا به دانش‌آموزان و اقامه نماز جماعت از دیگر برنامه‌های این مراسم بود.
حسین قدس‌نیا