صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۵۵۵۸۲۵
تاریخ انتشار : ۰۲ دی ۱۳۹۵ - ۱۱:۳۴
/آیه روز/

گروه معارف: اولین گناه کبیره انسان کفر و شرک به خداوند است و در منظر قرآن حمایت از کافران فساد کبیر عنوان شده است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) از زنجان، قرآن چراغ راه هدایت در مسیر تعالی است و تک تک آیات کلام وحی، دنیایی از پند واندرز است که با کاربست آن می‌توان سعادت دینی و دنیوی را کسب کرد.

اولین گناه کبیره انسان کفر و شرک به خداوند است و در منظر قرآن حمایت از کافران فساد کبیر عنوان شده است.

در آیه ۷۳ از سوره مبارکه انفال می‌خوانیم: «والَّذِينَ كَفَرُوا بَعْضُهُمْ أَوْلِيَاءُ بَعْضٍ ۚإِلَّا تَفْعَلُوهُ تَكُن فِتْنَةٌ فِي الْأَرْضِ وَفَسَادٌ كَبِيرٌ»؛ «کسانى که کافر شدند، اولیا و پشتیبان یکدیگرند. اگر این (دستور) را انجام ندهید، فتنه و فساد عظیمى در زمین روى می‌هد».

آنها که کافر شدند بعضى اولیاى بعضى دیگرند «وَ الَّذینَ کَفَرُوا بَعْضُهُمْ أَوْلِیاءُ بَعْض». یعنى، پیوند آنها تنها با خودشان است، و شما حق ندارید با آنها پیوندى داشته باشید و از آنها حمایت کنید و یا آنها را به حمایت خود دعوت نمائید، نه به آنها پناه دهید و نه از آنها پناه بخواهید.

به طور خلاصه، نه آنها در تار و پود جامعه اسلامى داخل باشند، و نه شما در تار و پود جامعه آنها. سپس به مسلمانان هشدار مى‌دهد: اگر این دستور مهم اسلامى را انجام ندهید (و آن را نادیده بگیرید) فتنه و فساد عظیمى در زمین و در محیط جامعه شما به وجود خواهد آمد «إِلاّ تَفْعَلُوهُ تَکُنْ فِتْنَةٌ فِی الأَرْضِ وَ فَسادٌ کَبیرٌ».