صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۵۵۶۵۵۰
تاریخ انتشار : ۰۵ دی ۱۳۹۵ - ۱۴:۵۰

گروه معارف: نشست جامعه روحانيت با حضور امام جمعه بابل، و بيش از 80 نفر ازروحانيون و مبلغين اين شهرستان در اداره کل تبلیغات مازندران برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از مازندران به نقل از  روابط عمومي اداره تبليغات اسلامي بابل، حجت الاسلام مجتبي روحاني امام جمعه بابل امروز يکشنبه 5 دي ماه  در نشستی که با حضور بیش از 80 نفر از روحانيون و مبلغین برگزار شد، گفت: یکی از عوامل آسیب‌رسان نسبت به اعمال صالح  داشتن غرور است  و فرد  نباید خود را بالاتر از افراد دیگر بداند.

وی افزود: روحانيون بايد در فکر  کشف راهکارهاي کارشناسانه در جذب نوجوانان و جوانان به مساجد و پايگاه هاي فرهنگي باشند تا جوانان  از استماع برنامه‌هاي فرهنگي و مذهبي استقبال کنند.

امام جمعه بابل اظهار کرد: باید  قبل از سخنرانی مطالعه کافی داشته باشیم و به تبیین چالش‌ها و رفع مشکلات و معضلات روز جامعه بپردازیم  و امید به زندگی را در اقشار مختلف تقویت کنیم.