صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۵۵۷۱۳۷
تاریخ انتشار : ۰۷ دی ۱۳۹۵ - ۱۴:۱۸

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: مرحله سوم آزمون «حفظ آیات موضوعی قرآن» از سوی دارالقرآن و العترت شهرستان گز برپا می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، دارالقرآن و العترت شهرستان گز در راستای ترویج فرهنگ حفظ قرآن کریم و کاربرد آیات موضوعی این کتاب الهی، اقدام به برپایی آزمون حفظ برای عموم مردم کرده است.
این آزمون با حضور یک هزار نفر از علاقه‌مندان، پس از مطالعه و حفظ آیات موضوعی که در جزوه‌ای در اختیار شرکت‌کنندگان قرار گرفته است، به صورت کتبی، پنج‌شنبه، 10 دی‌ماه در گلزار شهدا برپا می‌شود.
هدف از برپایی این آزمون، آگاهی عموم مردم با آیات کاربردی و سبک زندگی اسلامی و آشنایی با مباحثی مانند قرض‌الحسنه، تربیت فرزندان، احترام  به پدر و مادر و غیره است.
یادآور می‌شود، این آزمون در استان اصفهان، شهرستان گز، خیابان فردوسی، انتهای خیابان فردوسی، سالن اجتماعات امام حسن مجتبی(ع) گلزار شهدا برپا می‌شود.