صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۵۵۹۴۴۳
تاریخ انتشار : ۱۴ دی ۱۳۹۵ - ۱۶:۵۱

هفت کارگردان زن سینمای ایران در بخش جایزه «بهترین فیلمساز زن سال» نهمین جشنواره پروین اعتصامی با یکدیگر رقابت می‌کنند.

به گزارش خبرگزاری بین‎المللی قرآن(ایکنا)، ایرنا نوشت: نیکی کریمی با فیلم سینمایی «شیفت شب»، آیدا پناهنده با فیلم سینمایی«ناهید»، تینا پاکروان با فیلم سینمایی «خانوم»، نرگس آبیار با فیلم سینمایی «نفس»، آزیتا موگویی با فیلم سینمایی «تراژدی»، مرجان اشرفی زاده با فیلم سینمایی «آبجی» و رقیه توکلی با فیلم سینمایی «مادری» در جشنواره پروین اعتصامی حضور دارند.
در بخش بهترین فیلمساز زن سال جشنواره، فیلم‌های بلند داستانی زنان فیلمساز سینمای ایران که دارای پروانه ساخت و نمایش سینمایی از سازمان سینمایی کشور بودند، می‌توانستند شرکت کنند.
جایزه نشان پروین زرین، دیپلم افتخار و جایزه نقدی به بهترین فیلمساز زن سال اهدا می‌شود. همچنین نشان پروین زرین در هر دوره فقط به بهترین فیلمساز زن سال اهدا خواهد شد.
نهمین جشنواره ملی فیلم پروین اعتصامی از 24 تا 29 بهمن ماه در تهران برگزار می‌شود.
این رویداد سینمایی در قالب دو بخش اصلی مسابقه فیلم کوتاه و مسابقه فیلم بلند سینمایی و در قالب هشت زیربخش شامل بخش زنان فیلمساز با موضوع «آزاد» و مردان فیلمساز با موضوع «زنان»، بخش تخصصی زنان سینماگر، پرتره، ادب و اندیشه پروین، زنان و زندگی شهری، توانمندسازی زنان و بازتاب نشاط در خانواده، زنان و میراث فرهنگی و بخش جزیره کیش برگزار می شود.
جشنواره ملی پروین اعتصامی به دبیری مازیار رضاخانی و با همکاری نهادها و سازمان‌های مختلف فرهنگی و اجتماعی برگزار خواهد شد.