صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۵۶۰۰۲۰
تاریخ انتشار : ۱۷ دی ۱۳۹۵ - ۰۱:۴۷
بهرام قاسمی:

گروه سیاسی: سخنگوی وزارت امور خارجه در واکنش به اظهارات اخیر وزیر امور خارجه ترکیه گفت: اظهارات غیرسازنده مقامات ترکیه صرفا موجب پیچیده‌تر شدن شرایط موجود و افزایش مشکلات فراروی راه حل سیاسی بحران سوریه می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، بهرام قاسمی، سخنگو و رئیس مرکز دیپلماسی عمومی و رسانه ای وزارت امور خارجه در واکنش به اظهارات اخیر وزیر امور خارجه ترکیه گفت: اظهارات غیرسازنده مقامات ترکیه صرفاً موجب پیچیده‌تر شدن شرایط موجود و افزایش مشکلات فراروی راه حل سیاسی بحران سوریه می شود.
قاسمی تأکید کرد: جمهوری اسلامی ایران به عنوان شریک روند سه‌جانبه مسکو، بر اجرای جدی توافقات آن تاکید دارد و از مقامات ترکیه به عنوان طرف دیگر این توافقات انتظار دارد مواضعی اتخاذ نکنند که خلاف واقعیت های موجود و تعهدات این کشور باشد.
سخنگوی وزارت امور خارجه افزود: آتش بس جاری در سوریه بصورت پی در پی از سوی گروههای مسلح مخالف دولت این کشور نقض شده و بر اساس اطلاعات مستند موجود، موارد نقض آتش بس از سوی گروههای مسلّح تنها در یک روز بیش از ۴۵ بار بوده است که جزئیات بیشتر آن در صورت ضرورت قابل انتشار است.
قاسمی به مقامات ترکیه توصیه کرد: با توجه به این واقعیت ها اگر در پی استقرار آتش بس پایدار و فراهم کردن زمینه های موفقیت گفت‌وگوهای سیاسی برای پایان بحران سوریه هستند، بعنوان طرف تضمین‌کننده تعهد گروههای مسلح در توافقات مسکو، ضمن اتخاذ تدابیر لازم با موارد متعدد نقض آتش بس از سوی این گروه‌ها برخورد کرده و همزمان از اتخاذ مواضع غیر منطبق با واقعیت‌ها و متهم کردن طرف‌های دیگر پرهیز کنند.
قاسمی در پایان تصریح کرد: بدیهی است جمهوری اسلامی ایران همان‌گونه که تاکنون مساعی خود را برای تثبیت آتش بس و تسهیل راه حل سیاسی بحران سوریه به کار گرفته است، همچنان به این سیاست خود ادامه خواهد داد.