صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۵۶۵۲۸۸
تاریخ انتشار : ۰۳ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۱:۱۱
با بررسی موضوع بودجه فعالیت‌های قرآنی؛

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: دهمین جلسه هیئت مدیره اتحادیه تشکل‌های قرآن و عترت کشور، فردا 4 بهمن‌ماه برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، دهمین جلسه هیئت مدیره اتحادیه تشکل‌های قرآن و عترت کشور در سال 95، با حضور اعضای این هیئت، در محل اتحادیه تشکل‌های قرآن و عترت کشور برگزار می‌شود.
بر اساس این گزارش، در این جلسه علاوه بر تصمیم‌گیری درباره عضویت مؤسسات فرهنگی قرآن و عترت متقاضی عضویت در اتحادیه، در خصوص ادغام اتحادیه‌ها در مرحله استانی و کشوری بحث خواهد شد.
در ادامه نیز طرح‌ها و برنامه‌های مؤسسات فرهنگی قرآن و عترت بررسی در صورت احراز شرایط، تصویب خواهند شد.
مهم‌ترین دستور کار این جلسه نیز بحث، تبادل نظر و تصمیم‌گیری در‌خصوص مسائل حمایتی و بودجه‌ای سال 95، اعتبارات اتحادیه‌های استانی، میزان و نحوه هزینه‌کرد آن‌ها در صورت تحقق این بودجه و نیز مسائل مربوط به صندوق مشارکت توسعه فعالیت‌های قرآنی خواهد بود.
گفتنی است؛ دهمین جلسه اتحادیه تشکل‌های قرآن و عترت کشور روز دوشنبه، 4 بهمن برگزار می‌شود.