صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۵۶۵۶۴۵
تاریخ انتشار : ۰۴ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۰:۵۹

گروه بین‌الملل: فرد ناشناسی صبحگاه یکشنبه، 3 بهمن در اقدامی اسلام‌ستیزانه شیشه‌های مسجد شهر «دیویس» در کالیفرنیا را شکسته و تکه‌‌های گوشت خوک بر در آن آویخت.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، به نقل از پایگاه خبری «kcra»، طبق تصاویر دوربین‌های امنیتی مسجد، شیشه‌های شش پنجره مسجد با ابزار نامشخصی بین ساعت 3 و 4 بامداد شکسته شده است که پلیس کالیفرنیا در حال بررسی این حادثه به عنوان جرم ناشی از نفرت است.
شورای روابط اسلامی ـ آمریکایی بخش «ساکرامنتو والی» کالیفرنیا در بیانیه‌ای ضمن محکوم کردن این حادثه از مقامات دولت فدرال آمریکا خواست این جرم را بررسی کنند.
«بسیم الکارا»، مدیر این شورا در بیانیه‌ای گفت: از مقامات اجرایی قانون ایالت متحده آمریکا و پلیس «اف‌بی‌آی» می‌خواهیم انگیزه آشکار تبعیض مذهبی این حادثه را بررسی کرده و عاملان را مورد محاکمه قرار دهند.
وی افزود: مجازات عاملان این حادثه می‌تواند حامل این پیام باشد که افزایش اسلام‌هراسی در آمریکا غیرقابل اغماض است.
این شورا برای هر گونه اطلاعاتی که منجر به دستگیری مجرم شود، هزار دلار جایزه تعیین کرده است.