صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۵۶۶۷۱۵
تاریخ انتشار : ۰۶ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۸:۲۶

گروه مسابقات: رقابت انتخابی برای تعیین نماینده‌های ایران در دومین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن نابینایان جهان اسلام، پایان یافت و دو نماینده ایران در این مسابقات مشخص شدند.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، پس از پایان رقابت‌های انتخابی برای تعیین نمایندگان ایران در دومین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن نابینایان جهان اسلام، دو نماینده کشورمان در این مسابقات در رشته‌های قرائت و حفظ کل مشخص شدند.
بر همین اساس در رشته قرائت محمد بهرامی از استان لرستان و در رشته حفظ کل نیز عبدالله محمدنژاد از استان سیستان و بلوچستان با کسب بیشترین امتیاز در مرحله انتخابی موفق به راهیابی به مسابقات بین‌المللی شدند که فروردین‌ماه 96 برگزار می‌شود.
رقابت‌های انتخابی نمایندگان کشورمان در مسابقات بین‌‌المللی قرآن روشندلان امروز، ششم بهمن با حضور ۳۶ قاری و حافظ راه‌یافته به مسابقات انتخابی در ساختمان پیامبر اعظم(ص) سازمان بهزیستی برگزار شد.
از ۳۶ شرکت‌کننده این رقابت‌ها ۱۸ نفر در رشته قرائت و ۱۸ نفر در رشته حفظ با هم رقابت کردند که بهرامی و محمدنژاد به عنوان نفرات اول رشته های قرائت و حفظ برای مسابقات بین‌المللی قرآن روشندلان انتخاب شدند.

گزارش تصویری مربوط به مراسم را اینجا ببینید.