صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۵۶۷۲۰۹
تاریخ انتشار : ۰۸ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۰:۴۶

گروه بین‌الملل: دولت دونالد ترامپ در حال بررسی طرح اعلام اخوان‌‌المسلمین به عنوان یک سازمان تروریستی و اعمال مجازات‌های آمریکا علیه این گروه است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه خبری العالم، «رویترز» به نقل از منابع نزدیک به گروه ترامپ اعلام کرد: تیمی به سرپرستی «مایکل فلین»، مشاور امنیت ملی کاخ سفید مایل است اخوان را در فهرست سازمان‌های تروریستی وزارت خارجه و وزارت خزانه‌داری آمریکا قرار دهد.
یکی از مشاوران ترامپ گفته است: «من می‌دانم که این موضوع در دست بررسی است و من آن را تأیید می‌کنم».
وی افزود: تیم فلین طرح قرار دادن جماعت اخوان‌المسلمین در فهرست گروه‌های تروریستی آمریکا را تأیید کرده است؛ وی اظهار کرد که هنوز مشخص نیست که دولت آمریکا چه وقت و چگونه در این زمینه اقدام خواهد کرد.
مسئولین و افراد نزدیک به ترامپ می‌گویند: اخوان المسلمین در برخی کشورها به طور مسالمت‌آمیز متحول شده است.
هنوز مشخص نیست که کدام گروه و تیم در داخل دولت آمریکا غلبه خواهند کرد؛ سناتور تد کروز و ماریو دیاز بالارت،عضو مجلس نمایندگان طی ماه جاری با ارائه طرحی خواستار قراردادن اخوان‌المسلمین در فهرست گروه‌های تروریستی شده‌اند. کاخ سفید، هیچ اظهار نظری در این رابطه نکرده است.
مقامات و مسئولین نزدیک به ترامپ نگران هستند که اقدام دولت آمریکا در قراردادن اخوان‌المسلمین در فهرست گروه‌های تروریستی باعث تیره شده روابط کشورشان با ترکیه شود، که از متحدان اصلی آمریکا به شمار می‌آید.
گفتنی است در حال حاضر حزب اسلامگرای عدالت و توسعه در ترکیه قدرت را به دست دارد و بر کابینه رجب طیب اردوغان، نخست وزیر این کشور سایه انداخته است. در تونس نیز حزب اسلامگرای «النهضه» در انتخابات دموکراتیک این کشور شرکت کرده است و هر دوی این احزاب به رغم تفاوت در نامگذاری، ریشه اخوانی دارند.
اخوان‌المسلمین در مصر، قدیمی‌ترین جنبش اسلامگرا در این کشور است که در سال 2013 میلادی به‌عنوان یک سازمان تروریستی ثبت شد.