صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۵۶۹۳۴۸
تاریخ انتشار : ۱۳ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۱:۴۵

گروه فعالیت‌های قرآنی: ویژه برنامه‌های مختلفی به مناسبت گرامیداشت سی و هشتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در استان قم برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به مناسبت گرامیداشت ایام الله دهه فجر انقلاب اسلامی، ویژه‌برنامه‌هایی به همت کمیته ستاد دهه فجر استان قم که سازمان تبلیغات اسلامی استان مسئولیت آن را برعهده دارد، برگزار می‌شود.
بنابر این گزارش برپایی محافل انس با قرآن در شهر قم و شهرهای تابع این استان(قنوات، دستجرد، کهک، جعفریه و سلفچکان) یکی از این برنامه‌ها است، از جمله این محافل می‌توان به محفل انس با قرآن با حضور حمیدرضا احمدی‌وفا، قاری بین‌المللی قرآن در بیت امام خمینی(ره) که امشب برگزار می‌شود، اشاره کرد.
حسین رستمی از دیگر قاریان بین‌المللی قرآن است که در روز جمعه، 15 بهمن واقع در امامزاده سیدعلی(ع) قم به اجرای برنامه و تلاوت قرآن می‌پردازد، همچنین جشنواره قرآنی ویژه مدیران مؤسسات و مراکز قرآنی استان قم در روز پنجشنبه 14 بهمن در سالن کوثر اداره تبلیغات اسلامی قم برگزار می‌شود و مدیران مؤسسات قرآن فردا ظهر با آیت الله العظمی جوادی آملی ملاقات می‌کنند.
از دیگر برنامه‌ها می‌توان به بحث آیات مرتبط با دهه فجر در مساجد اشاره کرد، روال این برنامه به این صورت است که 10 آیه از قرآن که مرتبط با دهه فجر است در اختیار ائمه جماعات مساجد قم قرار گرفته و هر شب نکات تفسیری آن آیه به مخاطبان ارائه می‌شود و در پایان هم برای علاقه مندانی که در این جلسات حضور داشته‌اند، مسابقه‌ای به صورت حضوری برگزار می‌شود.