صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۵۷۳۱۹۹
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۲۳ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۵:۰۰

گروه فعالیت‌های قرآنی: نمایشگاه نقاشی و دست‌سازه‌های قرآن‌آموزان تحت پوشش طرح بینات 2 منطقه 10 تهران برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، از سوی شهرداری و آموزش و پرورش منطقه 10 تهران، ‌نمایشگاه نقاشی و دست‌سازه‌های قرآن‌آموزان تحت پوشش طرح بینات 2 با موضوع آموزه‌های شهروندی از لسان قرآن برگزار می‌شود.

همچنین، این نمایشگاه قرآنی طی روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه، 26 و 27 بهمن‌ماه جاری از ساعت 8 تا 12 در محل مدرسه مردانی آذر 18 واقع در منطقه 10 تهران برگزار می‌شود.

امیر قاسمی، معاون امور اجتماعی، فرهنگی شهرداری منطقه 10 تهران در این رابطه اظهار کرد: با یک زبان مشترک بر اساس نیاز مخاطبین طرح، تغییر فرهنگ را بر اساس آموزه‌های شهروندی و قرآنی در طرح بینات 2 دنبال می‌کنیم.

معاون امور اجتماعی، فرهنگی شهرداری منطقه 10 تهران با بیان اینکه شهرنشینی افتخار نیست، تصریح کرد: باید چگونه زیستن در شهر را بیاموزیم و اگر بتوانیم آموزه‌های شهروندی را در قالب لسان قرآنی به دانش‌آموزان آموزش دهیم، می‌توانیم به فرهنگ قرآنی و اسلامی دست پیدا کنیم.

قاسمی در ادامه با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری که فرمودند «هنر زبان رسایی برای همه موضوعات به خصوص موضوعات پیچیده‌ای مانند انقلاب است»، گفت: زبان هنر است که می‌تواند بسیاری از اتفاقات و رخدادها را به تصویر بکشد به همین دلیل برای اینکه فرهنگ شهروندی از لسان قرآن کریم در میان قرآن‌آموزان نهادینه شود، نمایشگاه آثار نقاشی و موضوعات شهروندی که تاکنون آموزش دیده‌اند، برپا می‌شود.

همچنین، سیدعلیرضا میرجعفری، معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش منطقه 10 با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری که فرمودند: «امسال باید فضای نوآوری، کشور را فرابگیرد و همه مسئولان خود را موظف بدانند با بهره‌گیری از امکانات مادی و معنوی، کارهای نو و ابتکاری و راه‌های میانبر را در سایه مدیریت صحیح، تدبیر درست و حکمت در فعالیت کشور وارد کنند تا کام مردم از ثمره این تلاش‌ها شیرین شود»، بیان کرد: برآن شدیم تا در سال اقتصاد مقاومتی؛ اقدام و عمل و با مساعدت و مشارکت معاونت امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری منطقه 10، بزرگترین نمایشگاه نقاشی و دست‌سازه‌های طرح بینات 2 را در یکی از مدارس تحت پوشش طرح برگزار کنیم.

معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش منطقه 10 اظهار کرد: با برپایی این نمایشگاه خانواده‌ها، مربیان، دبیران، مدیران مدارس و همچنین، عموم علاقه‌مندان می‌توانند از آن بازدید کرده و شاهد شکوفایی فرزندانشان در امر قرآن و آموزه‌های شهروندی از لسان قرآن باشند.

یادآور می‌شود، طرح قرآنی بینات ۲ برای پنجمین سال متوالی براساس منویات مقام معظم رهبری در خصوص افزایش حفاظ و تربیت ۱۰ میلیون حافظ قرآن کریم و در ادامه طرح‌های نورُ علی نور ۱، ۲ و ۳ و بینات ۱ در سطح منطقه ۱۰ تهران (12 مدرسه ابتدایی) اجرا می‌شود.

نظرات بینندگان
ناشناس
|
|
۱۰:۰۹ - ۱۳۹۵/۱۱/۲۵
اجرای این طرح قرآنی پیامدهای خوبی به دنبال دارد