صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۵۷۳۵۲۸
تاریخ انتشار : ۲۴ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۱:۴۲

کانون خبرنگاران نبأ: برنامه «به رنگ خدا» با موضوع «مراقبت دیده» با محوریت آیات سوره مبارکه نور به روی آنتن می‌رود.

به گزارش کانون خبرنگاران ایکنا، نبأ به نقل از روابط عمومی رادیو معارف، برنامه به «رنگ خدا» در هفته جاری به تبیین مراقبت دیده و نگاه با توجه با آیات 30 و 31 سوره مبارکه نور خواهد پرداخت. خداوند در این آیات نورانی می‌فرماید، «قل لِّلْمُؤْمِنِينَ يَغُضُّوا مِنْ أَبْصَارِ‌هِمْ» به مؤمنان بگو چشمهای خود را  (از نگاه به نامحرمان) فرو گيرند.(آیه 30 سوره نور) «وَقُل لِّلْمُؤْمِنَاتِ يَغْضُضْنَ مِنْ أَبْصَارِ‌هِنّ» و زنان مؤمن را بگو تا چشم‌ها (از نگاه ناروا) بپوشند (آیه 31 سوره نور)
حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالهادی مسعودی در این برنامه به اثرات مخرب نگاه به نامحرم با توجه به آیات و روایات  و راه‌های کنترل نگاه خواهد پرداخت.
«به رنگ خدا» کاری از گروه معارف، قرآن و اهل‌بیت(ع) به تهیه و سردبیری روح‌الله اسماعیلی و اجرای حمید سوری هر روز در طول هفته جاری ساعت 17:5 به روی آنتن می‌رود.