صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۵۷۳۸۷۵
تاریخ انتشار : ۲۵ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۱:۱۹

گرو هنر: اولین جشنواره آثار و محصولات قرآنی با هدف شناسایی، معرفی و حمایت از ابتکارات و محصولات فاخر قرآنی برگزار می‌شود که خوشنویسی، نقاشی، تذهیب، معرق، منبت، پوستر، صنایع دستی، پژوهش‌های قرآنی و... رشته‌های بخش هنری آن هستند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، اولین جشنواره آثار و محصولات قرآنی با هدف شناسایی، معرفی و حمایت از ابتکارات و محصولات فاخر قرآنی و ایجاد زمینه برای استانداردسازی و ضابطه‌مند کردن تولیدات قرآنی، توسط شورای عالی قرآن شهرداری تهران برگزار خواهد شد.

بنابر این گزارش، خوشنویسی، نقاشی، تذهیب، معرق، منبت، پوستر، صنایع دستی، پژوهش‌های قرآنی و... رشته‌های بخش هنری این جشنواره را تشکیل می‌دهند.

شرایط حضور در این جشنواره بدین شرح است: کلیه اشخاص حقیقی و حقوقی ساکن شهر تهران می‌توانند در این جشنواره شرکت کنند. آثار و محصولات مورد نظر در این آیین‌نامه باید دارای شرایط عمومی (مالکیت معنوی اثر و محصول، منع قانونی نداشته و امتیاز و حقوق مربوط به مراحل مختلف ایده پردازی، طراحی، ایجاد و تولید آن قانوناً از آن شخص مربوطه باشد) مورد نظر جشنواره باشد. آثار ارسالی می‌بایست اصل باشد. اساس و محور اثر کپی‌برداری از نمونه‌های دیگر نباشد. با امور قرآنی ارتباط داشته و امکان بهره برداری از آن در جریان فعالیت‌های قرآنی ممکن باشد. شکل و محتوای اثر با موازین شرعی و قانونی و هنجارهای اخلاقی و اجتماعی هماهنگ باشد. محدودیتی در تعداد آثار و محصولات ارائه شده توسط یک شخص وجود ندارد. ثبت نام و زمان ارسال آثار و محصولات قرآنی، بیستم آذر ماه لغایت پایان بهمن ماه است. آثاری که پس از این تاریخ واصل شود ترتیب اثر داده نخواهند شد. به صاحبان برترین آثار در هریک از رشته‌های جشنواره هدایای اهداء خواهد شد. آثار و محصولاتی که منتشر شده‌اند مسترد نخواهد شد، ولی آثار و محصولاتی که تک اثر هستند، در صورت لزوم در پایان جشنواره به صاحبان اثر عودت خواهد شد. صاحبان اثر پس از پایان جشنواره، می‌توانند با مراجعه به دبیرخانه جشنواره، اصل اثر خود را دریافت کنند. شهرداری تهران مجاز است از مجموعه آثار واصله، در نمایشگاه‌های مختلف، با ذکر نام شخص صاحب اثر شرکت کند.

در ادامه این گزارش مقررات این جشنواره چنین ذکر شده؛ مراجعه به سایت www.tfquran.com و ثبت‌نام در سامانه مربوط به جشنواره. مدارک لازم جهت ثبت‌نام؛ قطعه عکس کارکنانی به همراه تصویر کارت ملی که لازم است در سامانه مربوط به ثبت‌نام بارگذاری شود. برای هر اثر لازم است یک فرم ثبت‌نام تکمیل شود. اخذ پرینت از فرم تکمیل شده ثبت‌نام و ارسال آن به دبیرخانه جشنواره به همراه اصل اثر قرآنی.

در انتها این گزارش نشانی دبیرخانه بدین شرح ذکر شده است؛ اتوبان صدر (غرب به شرق)، خروجی کاوه شمال، ابتدای بهار جنوبی، پلاک ۵، دبیرخانه شورای عالی قرآن شهرداری تهران، دبیرخانه جشنواره آثار و محصولات قرآنی.