صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۵۷۵۲۳۹
تاریخ انتشار : ۲۹ بهمن ۱۳۹۵ - ۰۰:۲۲

مسئول روابط عمومی و تبلیغات سپاه انصار الحسین(ع) استان همدان گفت: امر آموزش قرآن در سپاه از اولویت های اصلی و محورهای مورد توجه است که تلاش شده کارکنان در تمام سطوح در کلاس های آموزشی و تفسیری شرکت داشته باشند.

به گزارش خبرگزاری بین‎المللی قرآن(ایکنا) بسیج نوشت: علی‌اکبر کریم‌پور  با اشاره به برگزاری کارگاه توانمندسازی فرهنگ یاران قرآنی اظهار داشت: این کارگاه به‌مدت یک روز کاری در پنج ساعت آموزشی در محل دانشگاه امام حسین(ع) برگزار شد.

وی بیان داشت: هدف از برگزاری این کارگاه تخصصی ترویج فرهنگ ناب قرآنی و توجه بیش از پیش به قرآن کریم، این کتاب آسمانی است.

مسئول روابط عمومی و تبلیغات سپاه انصار الحسین(ع) استان همدان تقویت و آموزش کارکنان سپاه را از دیگر اهداف این کارگاه عنوان کرد و افزود: امر آموزش قرآن در سپاه از اولویت های اصلی و محورهای مورد توجه است که تلاش شده کارکنان در تمام سطوح در کلاس های آموزشی و تفسیری شرکت داشته باشند.

وی اضافه کرد: در این کارگاه آموزشی سعی شده شیوه تریج قرآن در جامعه، مباحث تربیتی و آموزشی و نکات ناب قرآنی برای شرکت کنندگان در این کارگاه ارائه شود.