صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۵۷۵۵۹۷
تاریخ انتشار : ۳۰ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۳:۴۱
با تدریس احمد دباغ؛

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: نهمین جلسه آموزشی حفظ، قرائت و مفاهیم قرآن کریم مؤسسه کریمه‌ آل‌رسول(سلام الله علیها) در قم برگزار شد.

حجت‌الاسلام ابوالفضل حکیمی، مدیر مؤسسه کریمه آل‌رسول(سلام الله علیها) در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، با اشاره به برپایی نهمین جلسه آموزش حفظ، قرائت و مفاهیم این مرکز، گفت: این جلسه با تدریس احمد دباغ، حافظ روشندل بین‌المللی کشورمان، 27 بهمن‌ماه در مسجد امام حسین(ع) قم برگزار شد.
وی با اشاره به استقبال علاقه‌مندان در تمامی مقاطع سنی آقایان از این جلسه، اظهار کرد: طی این مراسم محمدحسین عربیان و مهدی احمدی به ارائه محفوظات و پاسخ به سؤال حاضران در جلسه پردختند.
حکیمی عنوان کرد: سپس اسماعیل کاظمی از شهر مقدس کاظمین و صبیحاوی از قراء کشور عراق آیاتی از قرآن را تلاوت کردند و در پایان مباحث تفسیر موضوعی با موضوع «اندیشه در قرآن» توسط مدیر مؤسسه کریمه بیان شد.
یادآور می‌شود، مسجد امام حسین(ع) در استان قم، چهل‌و پنج متری صدوق، کوچه 28 واقع شده است. همچنین این مراسم پس از اقامه نماز مغرب و عشا برگزار می‌شود.
برای دریافت تلاوت احمد دباغ، حافظ و قاری روشندل کشورمان در نهمین جلسه آموزشی حفظ، قرائت و مفاهیم قرآن را اینجا کلیک شود.