صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۵۷۶۱۴۰
تاریخ انتشار : ۰۱ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۴:۵۹

گزارش ها از بازگشت صدها مسلمان روهینگیایی از بنگلادش به خانه های خود در میانمار حکایت دارند. این بازگشت عمدتاً به خاطر بردن سالمندان انجام شده است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از شفقنا، صدها مسلمان از کمپ های آوارگان در بنگلادش به استان راخین بازگشته اند تا سالمندانی را که در فرار خانواده ها جای مانده اند را برداشته و به بنگلادش ببرند. این فرصت زمانی ایجاد شد که ارتش میانمار از دیروز شنبه به عملیات نظامی در راخین پایان داد.

کشتار، ویرانی خانه ها و هتک حرمت مسلمانان روهینگیا به دست نظامیان و بوداییان افراطی میانمار باعث فرار دسته جمعی آنان به کشورهای مختلف از جمله بنگلادش شده است به طوریکه هم اکنون تخمین زده می شود ۴۰۰ هزار نفر از این مسلمانان در این کشور در شرایط وخیمی زندگی می کنند.

خبرگزاری فرانسه البته این خبر را هم افزوده که تعدادی از مسلمانان بازگشته از بنگلادش برای حفاظت از خانه و اموال خود به راخین بازگشته اند وقصد ندارند به بنگلادش برگشته و در آنجا با گدایی روزگار بگذرانند. تعداد این مسلمانان نیز زیاد گزارش شده است.