صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۵۷۶۶۰۸
تاریخ انتشار : ۰۲ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۶:۰۴

گروه فعالیت‌های قرآنی: اعضاء شورای برنامه ریزی بیست و پنجمین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم با حکم حجت الاسلام و المسلمین محمدرضا حشمتی، معاون قرآن و عترت وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و رئیس بیست و پنجمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن مشخص شدند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از روابط عمومی معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، غلامرضا نوعی، اصغر امیرنیا، حجت الاسلام و المسلمین علی ملانوری، امیر اشراقی، حجت الاسلام و المسلمین محمدعلی خسروی، محمدمهدی عزیززاده، بهروز فتحی و عباس نظری راد، اعضاء شورای برنامه ریزی بیست و پنجمین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم هستند.
در این حکم آمده است؛ ضمن ارایه نظرات خود در امر برپایی هرچه باشکوه‌تر برگزار کردن نمایشگاه، امید است تا بازدیدکنندگان به ویژه فرهیختگان و هنرمندان بتوانند با دست آوردهای نظام در حوزه فعالیت های قرآنی آشنا شوند.