صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۵۷۶۷۶۰
تاریخ انتشار : ۰۳ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۶:۴۹

گروه بین‌الملل: مرکز اسلامی ایالت «یوتا»ی آمریکا جمعه هر هفته میزبان برنامه «دیدار با مسلمانان» با هدف تقویت ارتباط با غیرمسلمانان است.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، به نقل از پایگاه خبری « byu»، این برنامه از ماه دسامبر 2016(آذر ـ دی 95) در پاسخ به علاقمندی مردم ادیان مختلف به آشنایی با اسلام آغاز شده است و همچنان ادامه دارد.
برنامه دیدار با مسلمانان هر هفته ساعت 7:30 دقیقه صبح به وقت محلی در مرکز اسلامی یوتا در جنوب غربی آمریکا برگزار می‌شود.
«شعیب دین»، مدیر این مرکز گفت: بعد از انتخاب ترامپ به عنوان رئیس‌جمهور، مردم ایالت یوتا با ارسال ایمیل، نامه، کارت پستال، شاخه گل و کارت‌های هدیه، حمایت خود را از مسلمانان اعلام کرده و خواستار آشنایی بیشتر با اسلام شدند.
وی افزود: برنامه دیدار با مسلمانان شامل آشنایی با اصول اولیه اسلام، جلسه پرسش و پاسخ، چگونگی ادغام غیرمسلمانان با جامعه مسلمانان و پذیرایی ناهار است.
دین تصریح کرد: برگزاری این برنامه چهره مثبت اسلام را با وجود تبلیغات منفی رسانه‌ها به مردم نشان می‌دهد.
وی اظهار کرد: شرکت‌کنندگان در این برنامه تشابه بین اقلیت‌های دینی، قومی و نژادی را بیشتر می‌شناسند.