صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۵۷۷۳۲۵
تاریخ انتشار : ۰۴ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۵:۰۸

علمای بحرین با صدور بیانیه‌ای به ادعای وزارت کشور بحرین درباره متلاشی کردن باند تروریستی در این کشور و انتشار تصاویر چند بانو که به ادعای وزارت کشور از اعضای این باند هستند، واکنش نشان داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از فارس، علمای بحرین در بیانیه خود به دولت این کشور درباره فتنه‌انگیزی در دل ملت غیور با تعرض به ناموس آنها از طریق انتشار تصاویر بانوان آزاده و مومنه که بر خلاف عرف، آداب و رسوم و ارزش‌های اجتماعی است، هشدار داد. 
در این بیانیه با اشاره به اینکه مسئولیت و تبعات تشدید بازداشت بانوان آزاده بر اساس اتهامات واهی بر عهده رژیم بحرین است، آمده است: مجرمان و قاتلان آزادانه و بدن هیچ گونه کنترلی اقدام به بازداشت بانوان، علما، مردان و جوانان نموده و به بهانه کوچک‌ترین اتهامی اقدام به نشر عمومی تصاویر و اسامی آنان  می نمایند، گویی که آنان تروریست‌های بین المللی هستند. 
علمای بحرین همچنین یادآور شدند که قاتل خانم «ایمان صالحی» خبرنگاری که در برابر چشم پسر کوچکش به ضرب گلوله به قتل رساند کجاست؟ تصویر او کجاست چرا (بطور عمومی) منتشر نشد؟ قصاص وی چه شد؟ قاتلان مجرمی که به منطقه الدراز و اهالی آن هجوم بردند و جوان یتیم «مصطفی حمدان» را از ناحیه سر مورد هدف قرار دادند و موجب مرگ مغزی او شدند کجایند ؟ تصاویرشان چه شد ؟ وابسته به کدام دستگاه یا نهاد بوده‌اند ؟ چه کسی آنها را مخفی نموده و باعث فرار آنان از پیگیری و مجازات گشته؟ همانند آنچه در دیگر قضیه‌های مشابه رخ داد . ما کل رژیم را به چالش می‌کشیم تا تصاویر آنان و دستگاهی که به آن وابسته‌اند را نشر نمایند.
وزارت کشور بحرین اعلام کرد که در جریان عملیات نیروهای امنیتی این کشور در برهه زمانی 9 تا 19 فوریه جاری (21 بهمن تا 1 اسفند) چند باند تروریستی در این کشور متلاشی و اعضای آن بازداشت شده‌اند.