صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۵۷۷۴۰۲
تاریخ انتشار : ۰۵ اسفند ۱۳۹۵ - ۰۹:۰۶

گروه بین‌الملل: مراسم عزاداری ایام فاطمیه از دوشنبه، نهم اسفندماه، در مرکز اسلامی امام علی(ع) وین، پایتخت اتریش برگزار می‌شود.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی izia.at، این مراسم به همت مرکز اسلامی امام علی(ع) وین و با حضور عاشقان و ارادتمندان اهل بیت(ع) در این مرکز برگزار می‌شود.
عزاداری ایام فاطمیه در مرکز اسلامی وین به مدت پنج روز تا جمعه، 13 اسفند ادامه دارد و ساعت برگزاری مراسم 18 تا 20 به وقت محلی اعلام شده است.
اقامه نماز جماعت، سخنرانی و مداحی از برنامه‌های مراسم خواهد بود و حاج عباس حیدرزاده، ذاکر اهل بیت(ع) نیز با حضور در این مراسم برای حاضران مداحی می‌کند.  
آیت‌الله حسینی بوشهری، امام جمعه قم سخنران مراسم خواهد بود و به تبیین ابعاد شخصیتی حضرت زهرا(س) و فضیلت‌های آن حضرت می‌پردازد.
مرکز اسلامی امام علی(ع) وین از مجامع مذهبی فعال در اتریش است و در ایام و مناسبت‌های اسلامی فعالیت‌های مختلفی را برای علاقمندان اجرا می‌کند.
این مرکز همچنین به منظور یاری‌رساندن به مسلمانان مقیم اتریش به ویژه هموطنان ایرانی در انجام وظایف و فعالیت‌های دینی، آموزشی، فرهنگی و اجتماعی و ایجاد فضایی مناسب برای برگزاری مراسم دینی و شعائر اسلامی، اهدافی را دنبال می‌کند.