صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۵۷۹۹۲۸
تاریخ انتشار : ۱۱ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۹:۴۲
آذر:

گروه ادب: عضو هیئت داوران کنگره ملی شعر کتاب عنوان کرد: دانایی نیاز امروز بشر برای زندگی آینده در همه جوامع جهان است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، امیر اسماعیل آذر، عضو هیئت داوران کنگره ملی شعر کتاب در مراسم اختتامیه این برنامه به خلقت فاطمه زهرا(س) به عنوان دلیل خلفت پیامبر اکرم(ص) و امام علی(ع) اشاره و عنوان کرد: کتاب و کتابخوانی آغاز و انجامی ندارد و برگزاری این کنگره اقدامی سترگ به شمار می‌آید.

وی با بیان این مطلب که این کنگره از اقدامات پربار و پیشرو علیرضا مختارپور، مدیر نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور است، افزود: امروز در جوامع جهانی، دانش بیشتر از دانایی و عقل بیشتر از خرد تشکیل می‌شود.

این شاعر به اطلاعات دارویی پزشکان اشاره کرد و گفت: پزشکان، اطلاعات بسیاری دارند ولی حکیم میسری را که هزاران سال پیش زندگی کرده و اطلاعات فراوانی از خود به جا گذاشته است، نمی‌شناسند. وی درباره روانشناسی چهره که امروز این موضوع در جهان باب شده است، هزاران سال پیش، سخن گفته که این موضوع نشانگر دانش والای او است.

آذر با بیان اینکه همه علوم را در اختیار داریم، ولی دانایی ما نسبت به آنها کم است، اظهار کرد: شعر بهترین ابزار است. کتابی را می‌نوشتم و موضوعی ذهنم را به خود مشغول کرد و آن هم اینکه شخصیت نه خیلی آرام به نام کارنو که پنجمین رئیس جمهور فرانسه است، ترجمه گلستان را مطالعه کرد و نام سعدی را به عنوان لقب خود انتخاب کرد.

وی در پایان عنوان کرد: امروز بیش از هر چیزی در جهان برای زندگی آینده بشر به دانایی نیاز داریم که ابزارش کتاب است.