صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۵۸۱۲۳۷
تاریخ انتشار : ۱۶ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۲:۰۹
عباسی عنوان کرد:

گروه سلامت: طلبه سطح سوم حوزه در پنل سلامت و قرآن کریم در همایش بین‌المللی قرآن و سلامت به دیدگاه‌های مختلف در رابطه با مبانی سلامت پرداخت.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، ولی‌الله عباسی، طلبه سطح سه حوزه علمیه در پنل سلامت و قرآن کریم به موضوع دیدگاه کلی سلامت از منظر قرآن پرداخت و اظهار کرد: اسلام و به ویژه قرآن کریم اهمیت زیادی برای سلامت قائل شده است. در بحث سلامت و پزشکی نگاه‌های افراطی و تفریطی وجود دارد، بعضی‌ها بر این اعتقادند که در دین اسلام هیچ گذاره‌ای در رابطه با سلامت وجود ندارد و برخی نیز نقطه مقابل آن بوده و معتقدند که هر چیزی و هر نسخه‌ای در اسلام وجود دارد.

عباسی بیان کرد: در این میان رویکرد اعتدالی وجود دارد که معتقدند برخی از انگاره‌های سلامت در دین وجود دارد و از دیدگاه دین می‌توان به برخی از جنبه‌های سلامت پرداخت.

وی تصریح کرد: سه الگو در سلامت وجود دارد: نخست الگوی فرا طبیعی که برخی از محققین مسائل متافیزیکی را در بیماری دخیل می‌دانند این نگاه دچار یک تقلیل گرایی است؛ الگوی دوم الگوی زیست پزشکی است که همه بیماری را محدود به دلایل زیستی منوط می‌‌کنند که این نگاه هم تقلیل گرا است.

به گفته این طلبه حوزه علمیه الگوی سوم سلامت، الگوی زیست، روان، اجتماعی است که هر سه را در بیماری دخالت می‌دهد، اما دیدگاه اسلام همه سه الگوی مورد نظر را برای بروز بیماری در نظر دارد.

وی یادآور شد: می‌توان برخی از مباحث مانند حلیت را به صورت کلی از متون دینی به همراه تفسیر آن اخذ کرد به یک مبنای کلی سلامت در اسلام رسید.