صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۵۸۱۶۴۷
تاریخ انتشار : ۱۷ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۱:۲۸

گروه بین‌الملل: کره شمالی، روز سه‌شنبه، 17 اسفند هدف از شلیک موشک‌های بالستیک به آب‌های ژاپن را اعلام کرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از العالم، خبرگزاری مرکزی کرۀ شمالی با انتشار بیانیه ای اعلام کرد: هدف از رزمایش موشکی اخیر، آزمودن توانمندی‌های کرۀ شمالی برای هدف قرار دادن پایگاه‌های آمریکا در ژاپن در صورت بروز جنگ است.
خبرگزاری یونهاپ کره جنوبی به نقل از این بیانیه تأکید کرد که این رزمایش موشکی با نظارت مستقیمِ "کیم جونگ اون" رهبر کرۀ شمالی صورت گرفت.
آمریکا و ژاپن، دوشنبه شب، از شورای امنیت خواستند برای بررسی رزمایش اخیر موشکی کرۀ شمالی، جلسه تشکیل دهد.
موعد برگزاری این جلسه هنوز مشخص نشده است.
کرۀ شمالی، روز دوشنبه 4 فروند موشک بالستیک شلیک کرد که 3 فروند از آن‌ها به منطقه‌ای اقتصادی در دریای ژاپن اصابت کردند. این موشک ها که به نظر می رسد موشک هایی جدید هستند، در فاصله 300 و 500 کیلومتری از سواحل استان اکیتا در شمال ژاپن اصابت کردند.